• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.I.

20.07.2018

18:50

(FOTO) MARJANOVIĆI U DUBOKOJ ILEGALI: Porodica optuženog  za ubistvo supruge Jelene ZAKLJUČANA U KUĆI, LEPI MIĆA POLJUBIO VRATA!

Vesti

(FOTO) MARJANOVIĆI U DUBOKOJ ILEGALI: Porodica optuženog za ubistvo supruge Jelene ZAKLJUČANA U KUĆI, LEPI MIĆA POLJUBIO VRATA!

Podeli vest

Zoran Marjanović (40), osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (32) 2. aprila 2016. u Borči, u dubokoj je ilegali i ignoriše čak i prijatelje! On i njegova porodica ne izlaze iz kuće, ne primaju goste, a uskratili su gostoprimstvo čak i Zoranovom prijatelju i kolegi iz rijalitija "Zadruga", pevaču Lepom Mići

Reporteri Informera juče su oko 13 sati slučajno zatekli popularnog pevača, čije je pravo ime Miroslav Pržulj (59), kako u crnom "audiju" stiže do porodične kuće Marjanovića u Borči. 

Mića je pozvonio, a u jednom trenutku u dvorištu se pojavio Zoranov otac Vladimir, koji je samo odškrinuo kapiju, tek toliko da vidi ko ih traži.

ZORAN MARJANOVIĆ DANAS SLAVI 40. ROĐENDAN NA TAJNOJ LOKACIJI! Ali saznalo se šta će mu pokloniti ćerkica Jana!

Kada je ugledao Lepog Miću, pružio mu je ruku, ali nije hteo da ga pusti unutra. Nekoliko minuta su razgovarali, a onda mu je Vladimir iz kuće doneo nešto i predao mu, nakon čega se pevač okrenuo i otišao.

Lepi Mića kasnije u telefonskom razgovoru nije želeo puno da priča o poseti Marjanovićima, ističući da ne želi da "narušava dobre odnose sa Zoranom".

- On i ja se dugo poznajemo i dobri smo drugari. Ranije smo radili neke pesme u njegovom studiju i tada su mi ostali neki diskovi kod njega. Zbog toga sam otišao kod Zorana, ali ga nisam video. O njegovim problemima ne želim da pričam, razumite me - kazao je bivši učesnik rijalitija "Zadruga", ne želeći više da govori na ovu temu.

Kontaktirali smo potom i pevačicu Nadu Topčagić (65), koja je sa suprugom Zlatkom godinama bila kućni prijatelj Zorana i Jelene Marjanović. Ni ona nije želela da priča o Zoranu, ali nam je kratko potvrdila da više nije u kontaktu s njim.

OD MARJANOVIĆA NI TRAGA NI GLASA: Zoran i njegovi ukućani nestali, danima ih niko ne viđa!

I nekadašnji menadžer Jelene Marjanović, Goran Doljančević, kazao nam je da se nije ni čuo ni video sa Zoranom otkako je izašao iz pritvora pre osam dana.

- Iskreno, nisam još ni pokušao da ga kontaktiram jer je tek izašao iz pritvora, posle deset meseci, i treba mu malo vremena da sredi svoj život. Međutim, svakako nameravam da ga pozovem u skorije vreme i nadam se da će mi se odazvati, jer pokušavam da organizujem humanitarni koncert u "Sava centru", u pomen Jeleni Marjanović. Sav novac od prodaje karata bio bi namenjen njenoj i Zoranovoj ćerkici Jani (7). Međutim, još nismo našli sponzore koji bi nam pomogli u tom poduhvatu. Ukoliko uspemo da organizujemo sve, očekujemo da se i Jelenine kolege odazovu i da na koncertu otpevaju neke njene pesme - ističe Doljančević, i dodaje kako se nada da će Zoran imati razumevanja za ovaj projekat:

- Nadam se da ću uspeti da ugovorim sastanak s njim. Voleo bih da on podrži taj koncert.

NEMA MERCEDESA

Podsetimo, komšije Marjanovića su prekjuče reporterima Informera ispričale kako poslednjih dana ne viđaju nikog od Marjanovića, zbog čega su posumnjali da su oni možda svi otputovali. Ispred kuće danima nema njihovog "mercedesa", a "jugo" dugo stoji na istom mestu ispred kapije.

Niko ih nije video da ulaze ili izlaze iz dvorišta.
Inače, Zoran Marjanović je glavnoosumnjičeni za ubistvo supruge Jelene 2016. kod nasipu u Borči. Uhapšen je u septembru 2017, posle 17 meseci istrage, a iz pritvora je izašao prošlog četvrtka.

USKORO ODLUKA O "JAČINI" OPTUŽNICE

Odgovor na novu, preciziranu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, koja je dopunjena sa svega tri strane, do sada je Višem sudu podneo samo jedan od petorice njegovih branilaca. 

U tom odgovoru, kako saznajemo, još jednom je zatraženo da se postupak protiv Marjanovića obustavi "jer nema dokaza da je počinio krivično delo". Očekuje se da će odgovore, najkasnije danas, dostaviti i ostali branioci, kao i sam Marjanović, koji na to takođe ima pravo. 

Nakon što sud dobije sve odgovore, krivično vanpretresno sudsko veće će ih razmatrati i odlučiti da li su ispunjeni uslovi za potvrđivanje optužnice. Moguće već sledeće nedelje! Prethodna optužnica je vraćena na dopunu, sa nalogom da se sasluša još Zoranova i Jelenina ćerkica Jana (7) kao ključni svedok. 

Devojčica je, u prisustvu psihologa i socijalnog radnika, u svom iskazu potvrdila odbranu oca koji od početka tvrdi da se nije razdvajao od deteta na dan kada je njegova supruga nestala, džogirajući po borčanskom nasipu.

OTAC ZORANA MARJANOVIĆA PAO U PARANOJU: Plašim se sad će sve da nas uhapse, MILOŠA, MENE I ŽENU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59