• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I

26.07.2018

10:24

VREĐAO MI ŽENU I MRTVOG OCA, ZATO SAM MU SMRSKAO GLAVU! Užasna ispovest optuženog za UBISTVO PEKARA U RESAVSKOJ ULICI

Vesti

VREĐAO MI ŽENU I MRTVOG OCA, ZATO SAM MU SMRSKAO GLAVU! Užasna ispovest optuženog za UBISTVO PEKARA U RESAVSKOJ ULICI

Podeli vest

Priznajem, ubio sam prijatelja Nikolu Ostojića u mojoj staklorezačkoj radnji, zato što mi je pijan vređao ženu i mrtvog oca. Sad se iskreno kajem, kazao je Filip Gavranović pred sudom

Priznajem, ubio sam Nikolu u svojoj staklorezačkoj radnji 3. novembra prošle godine, ali to nije bilo zbog para, kako su svi govorili, nego zato što me je pijan užasno vređao. Dao bih sve da mogu da vratim vreme, ali ne mogu. Iskreno se kajem, rekao je juče na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu staklorezac Filip Gavranović (31), optužen da je ubio svog prijatelja i komšiju, pekara Nikolu Ostojića (36).

Gavranović je do detalja pričao o svom prijateljstvu sa Nikolom, kao i šta se dešavalo između njih kobnog dana.

- Nikola je pre podne bio na sahrani. Po ranijem dogovoru, trebalo je da mi pozajmi 2.000 evra da bih vratio neki dug i zaokružio neke poslove u vezi s mojom radnjom, jer sam nameravao da je izdam. Rekao sam da ću mu vratiti novac do kraja sledeće nedelje, kad završim jedan posao - ispričao je Gavranović.

(EKSKLUZIVNI FOTO) DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U CENTRU BEOGRADA: Vodio ga na kolače, pa namamio u radnju, a onda uzeo staklo i ZARIO MU U LEĐA!

Napomenuo je da je tog dana tokom radnog vremena popio oko pola flaše rakije! Potom je odvezao suprugu Ivanu na trening, a u međuvremenu je Nikola došao kod njega u radnju, gde su popili zajedno još po tri-četiri čašice rakije:

- Nakon toga smo otišli u obližnji kafić i popili kafu, ali i pet-šest piva. Supruga je već počela da me zivka i pita da li sam uzeo pare od Nikole, što je njega iznerviralo, jer je uvek govorio kako žene ne treba da se mešaju u muške stvari.

Papučar
Rekao mi je: "Zašto dozvoljavaš toj kosovarskoj kurvi da ti komanduje, dokle ćeš biti papučar"Filip Gavranović

Ponašao se kao zver!

Ostojićeva supruga Vera, koja je prvi svedok saslušan pred sudom, potvrdila je da je ubica njenog supruga glumio prijatelja i učestvovao u potrazi za njim, pre nego što je njegovo telo pronađeno u staklorezačkoj radnji.- Bio je hladnokrvan, išao je sa mnom da tražimo Nikolu. Pitao je i kako mi je sin - rekla je udovica i navela da je brzo počela da sumnja da Filip ima veze sa Nikolinim nestankom.

Gavranović je kazao i da su se uveče vratili u staklorezačku radnju da popiju po još jednu rakiju i tada mu je Nikola dao pare. Međutim, ubrzo je počeo da ga vređa.

- Ivana mi je i dalje slala poruke, što je on prokomentarisao: "Zašto dozvoljavaš toj kosovarskoj kurvi da ti komanduje, dokle ćeš da budeš papučar." Kritikovao me je i kako sam upropastio porodičnu radnju, da mi se deda prevrće u grobu. Pominjao mi je mrtvog oca, koji mi je izdahnuo na rukama. Tek tada sam reagovao i rekao mu da se smiri - tvrdio je Gavranović i dodao:

- Nikola je i dalje nastavio da me vređa, a onda je rekao: "Sad će da vide Beograđani kako ja bijem" i lupio mi šamar. Pao sam sa stolice, posle čega me je još par puta udario pesnicom. U ruci je imao nešto od alata i time me ubadao po rukama.

Usledilo je, kaže on, međusobno rvanje i pesničenje po podu, sve dok nisu došli do uskog prolaza kod WC-a, gde se na njih obrušila neka kutija sa alatom.

- Pukla je šolja ili lavabo. Pobesneo sam, izgubio kontrolu i izudarao ga nekom alatkom. Kada sam video da više ne pomera ruke, istrčao sam i seo u auto, gde sam se ispovraćao. Pokupio sam suprugu i ostavio je u Balkanskoj, otišao do stana da se istuširam i presvučem. Popio sam i tri-četiri leka za smirenje i onda Ivaninom drugu vratio novac koji sam mu dugovao - naveo je optuženi.

ČEKIĆEM UBIO DRUGA ZBOG 20.000 EVRA, pa nudio porodici pomoć u potrazi! Policiji ga prijavila ROĐENA ŽENA!

Na pitanje zašto nikom nije rekao šta se dogodilo, već je par dana učestvovao u potrazi za nestalim Nikolom zajedno sa njegovom porodicom, Gavranović je kratko odgovorio:

- Bio sam potpuno paralizovan, odsutan!

On je, podsetimo, uhapšen nekoliko dana posle zločina, kada ga je upravo supruga Ivana prijavila policiji zbog sumnjivog ponašanja. Leš Ostojića pronađen je u dnu staklorezačke radnje, prekriven gomilom hartije, tepiha, ramova i slika. T. I.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 5 godina

Ako je tako, onda se treba coveku izviniti i pozvati taksi da ga odveze kuci. Kakva glupa prica.

Mare

pre 5 godina

Meni ova dvojica ko da su bili u vezi.Svasta danas ima pa je i to moguce

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija