• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.08.2018

20:25

 (FOTO) OGLASILA SE ŠPANSKA MISICA RANJENA U MAFIJAŠKOM OBRAČUNU! Evo šta je teško povređena Olac poručila iz bolnice!

Vesti

(FOTO) OGLASILA SE ŠPANSKA MISICA RANJENA U MAFIJAŠKOM OBRAČUNU! Evo šta je teško povređena Olac poručila iz bolnice!

Podeli vest

Mis Marbelje Olac Bilbao (20), koja je teško povređena u nedavnom bombaškom napadu na svog momka Strahinju Stojanovića (28) u Zemunu, oglasila se na svom Instagram profilu!

Ona je teško povređena u eksploziji bombe, a srpski lekari čine sve što je u njihovoj moći da mladoj lepotici spasu nogu koja je pretrpela teške povrede.

Olac na VMA čuva policija, a na njenom Instagram profilu objavljena je ova poruka:

"Kao što mnogi od vas znaju, Olac je pretrpela bombaški napad i ovo je vrlo osetljivo vreme za nju i njenu porodicu. Ona će uzeti onoliko vremena van medija koliko joj bude potrebno da se fizički i mentalno oporavi. Molimo sve da poštuju njenu privatnost".

ŠPANSKA MISICA JE IPAK STRADALA U RATU KLANOVA?! Sumnja se da se tako Bojović osvetio za ubistvo advokata Miše Ognjanovića!

ŠPANSKU MISICU SPASILI NAŠI LEKARI! Devojci teško povrđenoj u mafijaškom obračunu neće AMPUTIRATI NOGU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Baš me zanima da li će joj još pasti na pamet da bude na manje od 50m od svog "dečka" zbog kojeg je završila karijeru ali za malo i život.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija