• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

20.09.2018

22:58

(FOTO) OVO JE FATALNA TANJA: Tukla muža i dva ljubavnika, jednog od njih NA KRAJU I UBILA!

Vesti

(FOTO) OVO JE FATALNA TANJA: Tukla muža i dva ljubavnika, jednog od njih NA KRAJU I UBILA!

Podeli vest

Tanja Avramović (38) psihički i fizički zlostavljala i muža Životu (48) i švalere Bogića Đokovića (49) i Živana Savića (75). Živana je nasmrt pretukla, a Bogića i Životu naterala da sakriju leš

Fatalna Tanja Avramović (38) iz Svilajnca redovno je tukla i muža Životu (48) i švalere Bogića Đokovića (49) i Živana Savića (75), da bi sve kulminiralo krvavim zločinom 14. septembra! Tanja je tog dana, posle pijanke, Živanu smrskala lobanju buteljkom od vina, a zatim naterala Životu i Bogića da sakriju leš.Međutim, u ponedeljak su otkriveni i sve troje pohapšeni!

Foto: Informer

Živan Savić
Strah

Pitala sam Životu zašto trpi Tanju, a on mi je skrušeno rekao: "Ona mene tuče"

Jelica T., Živojin poslodavac 

 

Pakao s njom

Agresivna i raskalašna Tanja danima je glavna tema razgovora među Svilajnčanima. Kažu da je njenu opaku narav dobro osetio čak i Tanjin prvi muž, koga je takođe tukla! Iz tog braka Tanja ima dvoje odrasle dece.

- Često je menjala ljubavnike, za koje su njeni muževi znali. Onaj Života je pakao prošao s njom. Tukla ga je i varala na svakom koraku. Bogić je pre izvesnog vremena iznajmio deo kuće kod njih i Tanja je odmah započela vezu s njim. Kako ga je zavela, tako je počela i da ga bije! Života je znao za sve to, mučenik, ali nije smeo da joj se suprotstavi... Znao je da je Tanja u vezi i sa deviznim penzionerom Živanom iz Porodina, kog je na kraju i ubila - priča nam Tanjina poznanica.

Foto: Informer

Tanjin muž Života

Tanjina majka Rada Rašić nam je sva zbunjena i šokirana kazala da jedino zna da je njena ćerka uhapšena zbog ubistva. Najpre je pomislila da su ona i Života ubili podstanara Bogića.

Penzioner sahranjen

Živan Savić juče je sahranjen na seoskom groblju u Porodinu, a poslednjem ispraćaju prisustvovao je veliki broj rođaka i prijatelja iz Švajcarske, gde je radio i stekao penziju. Na sahrani su bili i Živanovi ćerka, zet i unuka.

 

- Ne znam ko je taj drugi čovek koji je ubijen... Mene su u ponedeljak policajci dovezli u stanicu da bih preuzela Tanjinog i Životinog sina, koji je šesti razred. Policajci su mi samo rekli da mi je ćerka uhapšena zbog ubistva, ali ništa drugo nisu hteli da mi kažu - priča Rada, i dodaje da je Tanja bubrežni bolesnik i nedavno je operisana u Ćupriji.

Jelica T., u čijem salonu je Života radio kao frizer, ispričala nam je da je on dobar čovek, ali se plašio svoje žene.

- Svi u gradu su znali da je ona u vezi s tim podstanarom i onim nesrećnim penzionerom, samo je Života zatvarao oči pred tim. Jednom sam ga pitala zašto trpi sve to, a on mi je skrušeno rekao: "Ona mene tuče" Ostala sam u šoku - navodi Jelica.

Prema njenim rečima, Živan je nedavno čak došao u njenu radnju da se vidi sa Životom.

- Tanja je tad bila u bolnici, a Živan je dao Životi flašu konjaka da ga odnese doktorima koji su je operisali. Života je tako i uradio, ne postavljajući nikakva pitanja - rekla je Jelica.

Raskalašna

Onaj Života je pakao prošao s njom. Tukla ga je i varala na svakom koraku

Tanjina poznanica

 

Podsetimo, zločin u ljubavnom četvorouglu odigrao se u petak, 14. septembra, na dan kad su Tanja i Bogić zajedno proslavljali Životin rođendan. Izvor iz istrage kaže da su njih dvoje od jutarnjih sati počeli da piju u kući, a popodne su otišli po Životu na posao, i zajedno nastavili provod u njihovoj kući.

Ljubavni četvorougao

Foto: Informer

Mesto zločina

- Uveče su Tanja i Bogić seli u njen auto i odvezli se u Porodin, kod Živana, gde su nastavili da piju. U jednom trenutku, kako pretpostavljamo, Tanja je zgrabila buteljku vina i njome smrskala Živanu glavu. Zatim je pozvala muža, a onda su zajedno sa Bogićem stavili leš u gepek Živanovog auta i odvezli ga u atar sela Kušiljevo.

U ponedeljak je telo pronađeno u autu u fazi raspada, a bračni par i Tanjin ljubavnik su uhapšeni. Kod njih u kući nađena su dva bicikla, koja su ukrali Živanu nakon zločina - objasnio je naš izvor. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija