• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nestalisrbija.rs

24.11.2018

21:21 >> 21:25

ŠTA SE TO DEŠAVA NA SEVERU SRBIJE?! BRAČNI PAR MISTERIOZNO NESTAO: Policija danima traži Svetlanu i Dragana, nađeno vozilo poslato na veštačenje!

Vesti

ŠTA SE TO DEŠAVA NA SEVERU SRBIJE?! BRAČNI PAR MISTERIOZNO NESTAO: Policija danima traži Svetlanu i Dragana, nađeno vozilo poslato na veštačenje!

Podeli vest

Dragan Zolnajić (53) iz Subotice od utorka, 20. novembra, prepodne zvanično se vodi kao nestao, dok je njegova supruga Svetlana Zolnajić (46) nestala u petak popodne, 16. novembra

Oboje su živeli u porodičnoj kući u Aleksandrovu, odakle im se gubi svaki trag. Dragan i Svetlana imaju troje punoletne dece, već nedelju dana niko ne može da stupi u kontakt sa Svetlanom, od pre par dana ni sa Draganom.

Tok dešavanja!

- Snežana je nestala 16. novembra, Dragan 20. novembra
- Policiji prijavljen nestanak 20. novembra
- U Aleksandrovu je 24. novembra pronađen automobil koji je Dragan koristio, a u vlasništvu je njegovog brata Dušana. Na automobilu je bila ispuštena jedna guma, ali kako nam je rečeno nije probušena. Policija je obavila uviđaj i prenela vozilo na dalje veštačenje.

Zoran je visok 176 centimetara i težak 100 kilograma, a Svetlana 172 centimetara i teška 69 kilograma.

HOROR U LESKOVCU Majka bacila tromesečnu bebu sa zgrade!

Porodica je informacije o nestanku podelila uz molbu da podele njihovu objavu i jave bilo kakvu informaciju, a Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" i Registra nestalih lica u Srbiji, objavio je je podatke o nestalim Subotičanima na sajtu registra.

Jurić inače poznaje nestalog Dragana Zolnajića i razgovarao je sa porodicom.

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU ZAKINTOS! Petorica osuđenih Srba IZLAZE IZ PRITVORA?!

- Deci je nestanak roditelja jako teško pao, razgovarao sam sa porodicom. Treba svi da se uključimo i pomognemo. Svaka informacija je bitna i ako nešto znaju, molim sve građane da obaveste policiju - apeluje Igor Jurić.

O nestanku je obaveštena subotička policija, koja nam je saopštila da se čine sve neophodne radnje u okviru svojih nadležnosti kako bi utvrdili šta se desilo sa bračnim parom iz Aleksandrova.

Foto: nestalisrbija.rs

Porodica Zolnajić i prijatelji mole sve građane koji možda prepoznaju ove dve osobe i/ili imaju više informacija gde se oni nalaze, da jave najbližoj policijskoj stanici u Subotici, na broj 192 ili pozovu 060/6-11-22-11 (Duško), odnosno 064/92-38-333 (Mario).

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 5 godina

Tražite pomoć od vidovnjaka i biće rešeno. Ima jedan Vidovnjak koji živi u Bosni, ne naplaćuje usluge jer je moć i dar da predvidi dobio od Boga. Zovu ga čak i Balkanskim Nostradamusom. Ukucajte na internetu " Balkanski Nostradamus " . Pomogao je u istrazi jednog malog nestalog dečaka koji se nažalost udavio i još mnogo toga.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija