• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

26.01.2019

14:45

(FOTO) PRESUDILI SEBI NA ISTI NAČIN NA KOJI IM SE SIN UBIO! Borča tuguje za Veronikom i Draganom koji su danas počinili ZAJEDNIČKO SAMOUBISTVO!

Vesti

(FOTO) PRESUDILI SEBI NA ISTI NAČIN NA KOJI IM SE SIN UBIO! Borča tuguje za Veronikom i Draganom koji su danas počinili ZAJEDNIČKO SAMOUBISTVO!

Podeli vest

Bračni par mesecima je pokušavao da se izbori sa ogromnom tugom zbog gubitka sina

Bračni par u Borči koji se danas ubio skokom sa zgrade u Borči, izvršio je samoubistvo na identičan način kao i njihov sin, otkrivaju za Telegraf.rs komšije nesrećnih ljudi.

- Njihov sin se takođe ubio skokom sa zgrade u Beogradu. Strašna je to tragedija. Oni su se zbog toga letos i doselili u Borču, da bi živeli blizu groblja gde im je sin sahranjen i da bi svaki dan mogli da mogli da obilaze njegov grob - otkrivaju komšije koje su i dalje u šoku.

(FOTO) VERONIKA I DRAGAN ZAJEDNO SKOČILI U SMRT! Jezivi detalji tragičnog samoubistva MUŽA I ŽENE u Borči!

Veronika (54) i Dragan (55) Nikolić su bili veoma fini ljudi. Uvek su se ljubazno javljali svima u zgradi, ali nisu želeli mnogo da pričaju o onome što im se dogodilo.

- Rekli su nam kako im se sin ubio, ali nikada nisu pričali ništa više o svom životu. To što su izgubili sina je bilo sve o čemu su razmišljali. Bili su neutešni, a crninu nikada nisu skidali - kaže jedan od komšija.

Foto: Informer

On pominje i da je rano jutros čuo viku u njihovom stanu, ali da ništa nije posumnjao.

- Bili su mirni ljudi, tihi. Nikada se iz njihovog stana ništa nije čulo. Kada sam čuo viku jutros oko pet, šest ujutru, pomislio sam da je u pitanju jedan drugi komšija. Tek kada je policija došla, shvatio sam da je to najverovatnije bila buka iz njihovog stana. Da sam samo znao šta sledi, odmah bih ustao i otišao da vidim o čemu se radi. Bože, kakva tragedija, jadni ljudi - neutešno je ponavljao komšija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 5 godina

Svaki komentar suvisan, Bol i prevelika tuga odveli su ljude sa sobom.. Nek neda Bog nikome ovako nesto

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija