• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

10.09.2019

23:01

KRVAVI OBRAČUN U RESTORANU "MIROVICA" U RITOPEKU KOD BEOGRADA! Karićev zet upucan posle kafanske svađe!

Vesti

KRVAVI OBRAČUN U RESTORANU "MIROVICA" U RITOPEKU KOD BEOGRADA! Karićev zet upucan posle kafanske svađe!

Podeli vest

Saša Radenović (47), muž Jefimije, bratanice Bogoljuba Karića, teško je ranjen juče oko dva sata iza ponoći, nakon što je upucan u kafani "Mirovica" na Smederevskom putu u Ritopeku kod Beograda

Radenovića je posle kraće svađe upucao još uvek nepoznati muškarac, koji je sedeo za susednim stolom, posle čega je pobegao.

Saša je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde je odmah operisan. On je trenutno u stabilnom stanju i nije životno ugrožen.

Foto: informer dn

Mesto napada: Restoran "Mirovica" u Ritopeku

U beogradskoj policiji kažu da se napad u restoranu dogodio munjevito, posle samo nekoliko razmenjenih reči.

- Radenović je te večeri sedeo sa nekoliko prijatelja i sa tastom Zoranom Karićem, Bogoljubovim mlađim bratom. Zoran je nešto posle 1.30 posle ponoći napustio lokal, a samo petnaestak minuta kasnije, Saša se sporečkao sa čovekom za susednim stolom, koji je sedeo sa još jednim muškarcem. Nije do kraja jasno oko čega. Možda je to bilo neko banalno dobacivanje - navodi naš sagovornik.

Drugi napad na Kariće za dva meseca

Ovo je drugi napad na člana porodice Karić u poslednja dva meseca. U beogradskom kafiću "Kafeterija", u Kajmakčalanskoj ulici, 5. jula pretučen je Simon Karić, sin Zoranovog brata Dragomira Karića. Simon je tada sa povređenom slepoočnicom prevezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć. Odmah nakon incidenta naš izvor iz policije objasnio nam je da je Simon bio pijan ili pod dejstvom nekih opijata, kao i da im je dao konfuznu i kontradiktornu izjavu.

Foto: informer dn

Simon Karić

U kafiću "Kafeterija" rekli su nam da ne znaju koji je bio povod napada na njihovog gosta.
- Simon i jedan mladić nešto su se posvađali za stolom. Obojica su bili pripiti i došlo je do tuče. Kako je sve brzo počelo, brzo se i završilo. Policiji smo preneli naša saznanja i ona je pregledali snimak sa sigurnosnih kamera - rekao nam je tada jedan od zaposlenih.

U jednom trenutku, kaže on, taj muškarac je ustao i izašao iz restorana, a zatim otišao do automobila iz kog je uzeo pištolj.

- Vratio se u lokal i bez reči, jednim hicem, upucao Radenovića, a onda je sa prijateljem pobegao - rekao je naš izvor iz policije.

Radenović je, prema njegovim rečima, jednim hicem zadobio jednu prostrelnu ranu na stomaku i ustrelnu na butini.

- To praktično znači da je upucan s leđa, malo sa strane, a metak mu je prošao kroz stomak i završio u nozi - pojašnjava naš sagovornik, i dodaje da su napad snimile nadzorne kamere u restoranu, što će olakšati policiji da identifikuje pucača.

Na drugoj strani, u restoranu "Mirovica" juče su oštro demantovali da se pucnjava dogodila u lokalu, tvrdeći da je njihov gost ranjen na parkingu i da su u svemu sarađivali sa policijom.

Inače, ranjeni Saša Radenović je muž Jefimije Karić, ćerke Zorana i Marijane Karić. Oni, pored Jefimije, imaju još ćerku Anu, koja je bila mis Jugoslavije 1999. godine, kao i sinove Vladana i Dušana.

Tast otišao

Zoran Karić je izašao iz kafane, a njegov zet Saša Radenović je samo 15 minuta kasnije upucan
Izvor iz istrage

Zoran je najmlađi od čuvene braće Karić, ali je manje poznat javnosti od Bogoljuba, Sretena i Dragomira, koji su bili više eksponirani u medijima.

Zoran se bavio fotografijom i karateom, a našao se u centru skandala u februaru davne 2005. godine, kad je priveden zbog navodnog ranjavanja izvesnog Đorđa T. u striptiz baru "Marinela" u naselju Karaburma u Beogradu.

Foto: informer dn

Moćna braća sa sestrom i majkom: Zoran, sada pokojni Sreten, Olivera, Bogoljub i Dragomir Karić sa majkom

 

Đorđe je tada ispričao da je u pripitom stanju provocirao Zorana, a ovaj je izašao do svog auta, uzeo pištolj, a zatim ga upucao u ruku, dok su ga Karićevi telohranitelji držali na stolici. Đorđe je tad ostao bez kažiprsta leve ruke.

Protiv Karića je ubrzo podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti, ali je ostalo nepoznato kako se završio taj proces i da li je Zoran uopšte osuđen za taj napad.

 


 


 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija