• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.07.2015

12:35

DODIK: Orić je bio u Potočarima i rukovodio napadom na Vučića!

Politika

DODIK: Orić je bio u Potočarima i rukovodio napadom na Vučića!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas nakon susreta sa Aleksandrom Vučićem, da je ratni komandant bosanskih muslimana Naser Orić bio prerušen u Potočarima i da je podstrekivao na napad na srpskog premijera

Dodik je incident u Srebrenici nazvao organizovanim atentatom i inseceniranim “spontanim” događajem.

- Spontano je bilo da se podstakne masa na linč - rekao je Dodik i dodao da je upravo Naser Orić bio jedan od podstrekača, jer je prepušen prisustvovao komemoraciji u Srebrenici.

Premijer Aleksandar Vučić je istakao da je sa Dodikom razgovarao između ostalog i o događajima u Potočarima, gde je napadnut.

- Saglasni smo da je neophodno održati mir u regionu i u BiH - naveo je Vučić i dodao da je pokušao da ukaže da je potrebno da bez daljih trvenja izađemo iz situacije.

- Zahvalan sam Dodiku što je razumeo naše namere i našu poziciju. Srbija bi teško postajala bez RS i RS  bi teško postojala bez Srbije - poručio je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nedja

pre 8 godina

TO I VRAPCI NA GRANI ZNAJU,zar cete opet zazmiriti,zar nismo mi srbi slepi dva veka kod ociju,,

nadezdamirkovic

pre 8 godina

zaista neko je slep kod ociju i dokle ce to trajati?

drina

pre 8 godina

Pre dva meseca u bgd na rodjendanu vulina oric mu se priblizio na 50metara a razlog kao u potocarima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija