• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.12.2015

13:29

ŠUTANOVAC: Bojim se da Gašića neće smeniti!

Politika

ŠUTANOVAC: Bojim se da Gašića neće smeniti!

Podeli vest

Poslanik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas da podržava smenu ministra odbrane Bratislava Gašića, ali da ima bojazan da se to neće desiti

Šutanovac, koji je ranije bio ministar odbrane, rekao je novinarima u parlamentu da to misli na osnovu političkog iskustva, ali i na osnovu toga što Gašić na današnjoj konferenciji za novinare nije rekao da će podneti ostavku.

GAŠIĆ: Znam da sam mnogo pogrešio - od sada je moja misija borba protiv zlostavljanja žena!

On je naveo i da nema dilemu da je Gašić "nedostojan" te funkcije, kao i da je do sada bilo mnogo povoda i razloga za njegovu smenu.

- Podržavam njegovu smenu, ali izražavam sumnju da će se to desiti i da će on ostati na toj funkciji - rekao je Šutanovac.

VUČIĆ ODLUČIO: Smeniću Bratislava Gašića, ono što je uradio je nedopustivo i neoprostivo!

Gašić je u nedelju, pre davanja izjave novinarima u Trsteniku, rekao da "voli novinarke koje lako kleknu", što je naišlo na veliku osudu javnosti i premijera.

Vučić je juče novinarima rekao da Gašić, posle komentara upućenog novinarki B92, ne može da ostane ministar, jer bi to "bila loša poruka za sve žene".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 8 godina

Sto se plasis da ce ostati jer se plasis za sebe i svoje postupke pre gasica si bio ti sad zvace bulja gace ali ne brini sve ce izaci na videlo bilo ko da je ministar vojni .Kako ide pasa usred beograda ima li meke trave da se napases ???.

Rade

pre 8 godina

Ostavi ljude da rade svoj poso tvoje smo videli,idi na pasnjak dati neuvene trava,,,

dobrotin

pre 8 godina

ma çovek hteo da bude malce duhovit ,pa najebo

Deda Trifun

pre 8 godina

Vidi ti sta ces sa pasnjacima,a ima ko brine o Gasicu.

SasaV

pre 8 godina

Kada se pojavi u javnosti "coban sa pasnjaka" i podrzi Gasicevu smenu prva pomisao mi je na period kada je on bio ministar odbrane,Srbiju nije mogla da snadje veca tragedija ali to je nazalost politika.

xxx

pre 8 godina

A u "pasnjak" na Vracaru, nisi izrazavao sumnju?! Licemerno !!

RSrpska

pre 8 godina

Ako iko treba da komentarise nastalu situaciju, vi gos.Sut...... niste taj.Unistili ste sve cega ste se dohvatili naj gori ste ministar u Srpskoj istoriji.Poklopite se usima i tisina,

ljubica

pre 8 godina

Nista se ti ne boj. smenice Gasica jer on radi u intereseu zemlje , ali da je Zorana Mihajlovic u pitanju to bi vec bio sasvim drugi slucaj.

dragand

pre 8 godina

Mislim da su Suntanovac i poklekli Gasic dva najgora ministra odbrane u nasoj istoriji.

Kojadin

pre 8 godina

Sutko peva pesmu,, obecao Mile nece vise piti / sada muku muci , sada mora kriti. Voleo sam devojku iz grada al me sada vuce zelena livada.

Siniša

pre 8 godina

Idi napasaj svoje žute ovce na tvom pašnjaku na Vračaru i nema čega da se bojiš. Jedino čega imaš da se bojiš je da te specijalne žute vračarske ovce ne pokradu pošto su ih 90-tih u Budimpešti genetski modifikovali da ne daju mleko, ali zato su specijalizovane za krađu i otimačinu.

pedja

pre 8 godina

bitno je da si ti smenjen za sva vremena ,jos samo tvoj vojni pasnjak da preuredimo u decije igraliste pa da da viknemo miroslava ilica da nam otpeva nesto po naski

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija