• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.02.2016

23:46

VUČIĆ OTKRIO: Medvedev u naredna tri meseca dolazi u Srbiju!

Politika

VUČIĆ OTKRIO: Medvedev u naredna tri meseca dolazi u Srbiju!

Podeli vest

Premijer Aleksandar Vučić najavio je večeras da će premijer Ruske Federacije Dmitrij Medvedev posetiti Srbiju u naredna tri meseca

Upitan za dugove prema Rusiji koji se pojavljuju iz ranijih godina za gas, Vučić je, gostujući u emisiji Ćirilica na Hepi TV, rekao da Srbija "to drži prilično čisto", te da misli da je i ruska vlada zadovoljna.

I odnose sa Rusijom držimo čisto i očekujem u naredna tri meseca premijer Rusije Dmitrij Medvedev poseti Srbiju- otkrio je premijer Vučić.

(UŽIVO) VUČIĆ U ĆIRILICI: Nikada neću pristati da platim reket MEDIJSKIM MAFIJAŠIMA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Russia

pre 8 godina

Одлично, најбоље би било да се посета организује на дан избора, па увече да Медведев прогласи победника.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Значи... почео је "лов"...на - Медведева...?!

Lala iz Banata

pre 8 godina

Пази да не - "закасни"...?!...На - "прославу"...!?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija