• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.10.2016

20:10

HILARI POLUDELA POSLE IZMIŠLJENOG INTERVJUA: Tramp i Putin prave VELIKU SRBIJU?!

Politika

HILARI POLUDELA POSLE IZMIŠLJENOG INTERVJUA: Tramp i Putin prave VELIKU SRBIJU?!

Podeli vest

"Nedeljnik" juče objavio lažni intervju sa Donaldom Trampom, u kom se on navodno izvinjava Srbiji zbog bombardovanja 1999. Saradnici Hilari Klinton zbog ovog intervjua odmah požurili da optuže Trampa da kuje tajne planove s Putinom i Srbima

Saradnici Hilari Klinton, demokratske kandidatkinje za predsednika SAD, optužili su juče republikanskog protivkandidata Donalda Trampa da ima tajni dogovor s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i "zlim Srbima" da ruši mir na Balkanu i pravi "veliku Srbiju"!

Putinov špijun!?!

Mi smo ili žrtve prevare ili političke igre. Odgovore smo dobili sa imejl adrese Trampove saradnice Suzan Rajder Javorovski
Redakcija "Nedeljnika"

- Ove neverovatne optužbe usledile su kao reakcija na Trampov intervju beogradskom "Nedeljniku", u kome se on navodno izvinio Srbima zbog bombardovanja 1999. i najavio radikalnu promenu američke politike na Balkanu. Sinoć (po beogradskom vremenu) ispostavilo se da je ovaj intervju lažan, a Trampov izborni štab je zatražio izvinjenje od srpskih novinara. Ipak, to nije sprečilo Hilarine "teoretičare zavere" da na internet portalima rašire brojne optužbe, prema kojima predsednički kandidat republikanaca u "zločinačkom udruženju" sa Putinom i Srbima maltene sprema novi rat u bivšoj Jugoslaviji.

Koliko je daleko sve otišlo možda najbolje govori podatak da je Laura Rozenberg, savetnica za spoljnu politiku u štabu Hilari Klinton, optužila Trampa da je intervjuom srpskim novinama i izvinjavanjem za NATO bombardovanje dokazao da je Putinov špijun!

- Dok se Hilari Klinton hrabro suprotstavlja nasilju Rusije, Tramp nastavlja da ponizno služi Putinu - optužila je Rozenbergova.

Takođe, bliski Hilarin saradnik Hauard Din optužio je Trampa da se udvara Srbima nadajući se njihovim glasovima u SAD, pošto je prethodno izgubio podršku svih drugih manjina.

- Izgubio je žene, crnce, Latinose, Azijce, Indijance, muslimane... Dakle, ko bi još mogao da glasa za njega?! Možda Srbi... - objašnjavao je Din.

Ipak, i kada je postalo jasno da je Trampov intervju lažan, odnosno da se on u stvari i nije izvinio Srbima i nije najavio promenu politike na Balkanu, Hilarini saradnici nastavili su da napadaju i optužuju protivkandidata.

- Sad je jasno, Tramp sa Putinom i Srbima planira da pravi "veliku Srbiju"! To je stari ruski geostrateški plan, koji ruši sve interese Evropske unije i NATO na Balkanu! - napisao je noćas jedan od komentatora na američkom portalu "Politiko".

Holivudska prevara

A kako je zapravo došlo do toga da jedan intervju u beogradskom "Nedeljniku" izazove politički zemljotres u SAD? Dok iz štaba Donalda Trampa tvrde da je intervju izmišljen, a njegova predstavnica za štampu Suzan Rajder Javorovski kaže da on nikada u životu nije razgovarao ni sa jednim srpskim novinarom, u "Nedeljniku" kažu da su ili žrtve prevare ili političke igre.

Poslednja anketa: Tramp 37, Hilari 43 odsto

Poslednje istraživanje javnog mnjenja, koje je uradio list "Politiko" blizak demokratama, pokazuje da Klintonova i dalje vodi u predsedničkoj trci, ali da se razlika smanjuje.
Prema najnovijim rezultatima, Tramp trenutno ima podršku 37 odsto birača, dok se za Klintonovu izjasnilo 43 odsto ispitanika.

U saopštenju ovog lista se navodi da su sa Trampom stupili u kontakt preko izvesnog Vladimira Rajčića, Srbina iz Los Anđelesa koji se predstavlja kao holivudski producent i "budući kandidat za predsednika Srbije"!

On je, kako saznajemo, obećao da će pitanja srpskih novinara preneti Trampu, a onda je, posle mesec dana "pregovora", poslao odgovore.

U "Nedeljniku" tvrde da su odgovore dobili sa imejl adrese Suzan Rajder Javorovski, koja je to sinoć kategorički demantovala.

Noćas, u vreme zaključenja ovog izdanja Informera, nije bilo moguće utvrditi punu istinu o ovom slučaju. To, međutim, ne sprečava internet-jurišnike Hilari Klinton da i dalje plasiraju informaciju o tajnom paktu Trampa, Putina i "zlih Srba", koji su svi skupa rešili da prave "veliku Srbiju"!?!

Informer će u narednim danima nastaviti da se bavi detaljima ove priče.

Lažna izjava Trampa koja je izazvala haos

Izmišljeni odgovor Donalda Trampa, koji je juče objavljen u "Nedeljniku" i izazvao neviđeni haos u SAD glasi:
- Moram da vam kažem da je bombardovanje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svetska rata, bila velika greška. Srbi su veoma dobri ljudi. Nažalost, Klintonova administracija nanela im je dosta zla, ali i čitavom Balkanu, od kojeg su napravili haos. I ranije sam se izvinjavao Srbima zbog američke, a posebno Klintonove politike prema njima. Kada preuzmem upravljanje zemljom, ojačaću našu vezu sa vladom u Beogradu. Čitav kurs američke spoljne politike biće bolji nego što je sada.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rossia

pre 7 godina

Само Путин и Русија могу учинити Србију поново великом и моћном, наравно уз помоћ правих Срба који воле своју земљу и који се не продају за смрдљиве доларе без покрића.

Hercegov Grad

pre 7 godina

Ako pobedi mi smo "zli Srbi"?! A to je vec sve i bilo, samo zavito u oblandu! n

Cika Jova

pre 7 godina

Auuu, koliko smo mi prsli ako ova pobedi! Tacno mozemo da se selimo iz Srbije kolektivno.

Južbina

pre 7 godina

Чика Јово, Боље је имати стравичан крај него страву без краја!

zimzelen

pre 7 godina

Ne bojte se jer skoro je vucic bijo kod onog njenog bjelova izgrlijo se sa njim I trazijo oprostaj od klintonovica zato sto su nas morali raseliti pobiti oteti nam imovinu I unazaditi nas 100 godina,jos ako ona pobijedi bice velikih zagrljaja I p

DS

pre 7 godina

Ovoj zeni je mjesto u ludoj a ne u Bijeloj kuci.Ovoj zeni stvarno nije dobro i hitno joj je potrebna psihijatrijska pomoc.Ovo je najava kraja jedne imperije,A,i vrijeme je da se raspane ova imperija zla,cijeli normalni svijet to jedva ceka,kao sto se jedva cekao pad III Rajha.

radaše

pre 7 godina

Šešelj je za nju penicilin, rekao bi joj isto što i Natasi.n

vlada

pre 7 godina

....gospodjo "veštice", pošto ste saznali gde se nalazi Srbija, jer vaš suprug je bio zauzet sa Monikom, pa nije stigao da vam kaže, mi smo u medjuvremenu evoulirali u našim prirodnim i nacionalnim zahtevima, da Srbija IPAK postane "velika Srbija", jer joj to i istorijski pripada! Bilo bi neprihvatljivo da se nesložite sa tim! Bojim se da bi vam i "ženstvenost" bila ugržena!?

Nilo

pre 7 godina

Vi ste Srbi zaista najgluplja nacija na planeti .Ima li itko dobro misljenje o vama genocidnom narodu

Lala iz Banata

pre 7 godina

Срби су кроз векове... - страдалнички народ...! Али, увек на путу ИСТИНЕ и СЛАВЕ БОГА ЈЕДИНОГА....Ви што хулите, нека је Вама БОГОМ ПРОСТО...!! Тако и теби сине...НЕК ТИ ЈЕ ОД БОГА ПРОСТО за ово што си ... - написао...!! Служиш Антихристу - тако и схваташ...?! Помолићу се и за твоју душу....осакаћену индоктринацијом твојих очева, који служише ... - и продадоше душе своје, Антихристу...!!

Duki5

pre 7 godina

Pa da, oni sto su imali logore po Jasenovcu, oni sto su imali u Ausvicu, i oni sto su napravili genocid na Hirosimi i Nagasakiju, nas smatraju genocidnim narodom jer smo optuzeni za Srebrenicu, za mizerno mali broj zrtava na odnosu koliko su ova tri naroda napravila...

Lala iz Banata

pre 7 godina

Треба то тући, па... - "гребати"... А онда, опет тући !!...- Да не помисли да јој... "гребање" била... - награда..!!

pomracenje uma

pre 7 godina

Jel samo ja ovde masim sustinu. Srpski novinari...... izmisljeni intervju....casopis nedeljnik....pobogu....na sta smo spali zarad senzacije i dva citaoca vise....da nam se baumstelci zovu novinari......zaboga i pobogu....nadam se da ce obojica otkazati pretplatu za taj...nedeljnik.

Super

pre 7 godina

Za Trumpa radi jedan Srbin kampanju. Uglavnom lobira u Dizeldorfu i Holandiji offline a u celom svetu online. On nije poznat nasoj javnosti ali je izgradio veliko ime i inostranstvu. I to nije ovaj vas. Decko se zove ..... ........

Ana

pre 7 godina

Pa nema Srba bas toliko u americi da bi se bilo ko borio za njihov glas. Nemoze to bitno uticati na izbire. Pre če biti da iza intervju stoji hilari da bi imala zasto da optuzije Trampa.

marko

pre 7 godina

Sad se tacno vidi sta nam Hitleri misli. Opet problemi na balkanu ako ona pobedi. Ako je proglase za pobednika, Srbi u pamet i ledja uza zid. Sa rusima bi trebalo odmah praviti vojni savez. Ja se ne zezam. Vecina amera ce biti ocajna ako ona pobedi. Ovo sto vidite po medijima je cista sminka i napadi na trampa. Elite sve cine da njihov kandidat pobedi. Tesko nama ako ova vestica dodje do vlasti.

Beloica

pre 7 godina

Pa i treba da naprave veliku Srbiju sta to tebe zanima vestice odvratna

okins

pre 7 godina

Klinton,Olbrajt,Voker,Bler najvece zlo savremenog doba. Pogledajte te djavolje oci od ove babuskare. Zlo. Nema dalje. \n

Sheveningen

pre 7 godina

I Ahtisari najvece gori i od bombi i od rata.

miha bukovac

pre 7 godina

Srbi nisu toliko zli koliko su optuženi da jesu, ali su naivni i glupi do zla boge, pa i ovaj lažni "intervju" to potvrđuje. Trebao bi sada g. Tramp da tuži taj list (Nedeljnik) za (evidentnu) štetu koju su mu napravili i da nauči te glupave novinare na primereno ponašanje!

petar

pre 7 godina

Jesu li to rekli njeni saradnici, ona ili neki komentatori "Politika"? Ne vidim kakve veze naslov ima sa tekstom, tj ne vidim u tekstu gde je ona poludela i bilo sta izjavila povodom svega. Voleo bih da Hilari izgubi izbore ali nemojte da lozite ljude bezveze i da izmisljate i preokrecete price. Cela poenta je da ih zabole i nju i Trampa za nas a pogotovo sada u finisu kampanje. O prosecnom Ameru da ne pricam. Nemojte vecito da se pravimo vazniji nego sto jesmo. Nismo centar sveta, nismo ni centar Evrope i tacka!

Jana

pre 7 godina

Frustrirana zena je sto puta gora od frustriranog muskarca, a niko ko se uhvati politike nije bez frustracija. Nazalost.

LuBe

pre 7 godina

ahahahaa ala ste joj zaboli sliku, vec zamisljam kako prica po naski, \"ej, oni tamo Srbi opet oce vel\'ku Srbiju pravit, aloooo\" !\n

zoran miljkovic

pre 7 godina

Глупост српских медијских уредника је на врхунцу, ово је Хилари урадила да би помогла Трампу, да ојади српски недељник у тужби која ће да уследи, јер будала и кад жели да ти помогне он те упропасти, тако да ће коначно неки српски медији научити шта сме и може да пласира, а не да пишу све лажи и обмане,без икакве санкције.

zakeralo

pre 7 godina

sta ima da poludi kad je ona to vec podavno

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija