• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.10.2016

11:31

ŠEŠELJ: I ja subverzivno delujem protiv režima Mila Đukanovića, pa nisam kriminalac!

Politika

ŠEŠELJ: I ja subverzivno delujem protiv režima Mila Đukanovića, pa nisam kriminalac!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj upitao je danas u Skupštini Srbije kako je premijer Aleksandar Vučić mogao sve koji "subverzivno deluju protiv režima Mila Ðukanovića nazvati kriminalnim grupama"

- Mi radikali delujemo subverzivno protiv režima Mila Ðukanovića od kad je on falsifikovanjem rezultata referenduma otcepio po volji zapadnih sila Crnu Goru od zajedničke države sa Srbijom - rekao je Šešelj.

Kazao je da je u Crnoj Gori uhapšena članica SRS Branka Milić, građevinski tehničar iz Novog Sada koja je, kaže navršila 61 godinu života, upitavši “da li neko očekujete da ona bude diverzant, komandos, koji juriša da ruši Mila”.

- Umesto da režim osudi to što radi Milo Ðukanović, Beograd pokušava na neki način da ga zaštiti - smatra Šešelj pozivajući nadležne da preduzmu mere da se eliminišu svi mafijaški klanovi iz Crne Gore u Srbiji i obrnuto.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aksentije Drlja

pre 7 godina

Ovaj se samo tiska po svaku cenu ne bi li ga neko opazio. Proslo je Vaše vreme, vajni vojvodo.

lili

pre 7 godina

ja počinjem jedino ovog čoveka jasno da razumem.....a nisam ni po čemu radikalna, pogotovo politički....Vojo Šešelj ima pameti, to je sigurno. Ne znam da li bih baš glasal za njega ako se bude kandidovao, jednostavno mi ne priliči, ne ide uz mene, ali da u hiljadu stvari ima pravo, da, ima pravo.

iskrena

pre 7 godina

Pa mora da podrzava Djukanovica jer ide njegovim stopama ka NATO a ovaj ga savetuje kako.Stalno govori kako on zna sta je najbolje za Srbiju,uradio sam to za Srbiju.Ima li ta Srbija gradjane koji zive u njoj?Kad ces poceti da radis i uradis nesto za njih?

OMG

pre 7 godina

Мило Ђукановић је српски издајник и заслужује све најгоре, а Црна Гора ће се кад-тад припојити Србији, не могу Срби да живе у пет држава, то је неправедно и не може народ бити талац једног човека довека.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Црногорска мафија је ; - националне интересе ... - Подредила криминалним интересима... !! Зато ће кад-тад платити високу цену... - Кад Народ у шаке узме..."говњиве мотке"...!! А то ће бити...

blizanci

pre 7 godina

Nedaj bože da ovaj ,nazovi vojvoda dođe na vlast,Srbi će završiti u kameno doba

Mile

pre 7 godina

Da sigurno je da treba iz Srbije skloniti crnogorske direktore i slicno. Treba preispitati kako su crnogorci dobili pojedine tendere pa od drzave Srbije dobijaju ogroman novac. Kako su tendere dobile recimo firme za prevoz putnika u Beogradu, kao sto su Knezevic trans i slicne.... Za sve se zna ali se i dalje cuti. Zna se da Danica i dan danas prima apanazu sto im je to omogucila. Ima toga koliko hocete samo je pitanje volje da se istrazi! A koja Danica, a koja bi mogla biti, ajd razmislite imate dva puta pravo da pogadjate.....

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija