• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2018

22:49

SAVIĆ NE DEBITUJE ZA SRBIJU! Defanzivac Zvezde zbog povrede propušta Maroko i Nigeriju!

Fudbal

SAVIĆ NE DEBITUJE ZA SRBIJU! Defanzivac Zvezde zbog povrede propušta Maroko i Nigeriju!

Podeli vest

Defanzivac Crvene zvezde Vujadin Savić zbog povrede neće moći da igra za Srbiju na prijateljskim utakmicama protiv Maroka i Nigerije

Savić je dobio poziv selektora Mladena Krstajića i pojavio se na okupljanju reprezentativaca, ali ipak neće biti u prilici da debituje za A tim.

Povreda zadobijena u utakmici protiv Napretka jača je od volje i želje defanzivca Crvene zvezde.

- Posle najnovijih pregleda i na osnovu razgovora sa medicinskom službom reprezentacije, kao i sa ljudima iz kluba, odlučio sam da ostanem u Beogradu. Situacija sa povredom je takva da bi odlazak na put bio preveliki napor i dodatni rizik - rekao je Savić i dodao:

- Iskreno, veoma mi je krivo zbog ovoga, nije bilo srećnijeg čoveka od mene kada sam se našao na spisku državnog tima, ali šta da se radi. Zdravlje je najvažnije i u ovom momentu moram da razmišljam o najboljem načinu za mene kako bih se što pre oporavio - istakao je defanzivac za sajf FSS.

"Orlovi" u petak u Torinu igraju protiv Maroka od 20.30, dok je duel sa Nigerijom zakazan za utorak od 22 sata.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija