• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnik

28.04.2018

17:39

DODIK OBJASNIO ZAŠTO NE IDE KOD PUTINA: Ostajem kod kuće, slavim svoju KRSNU SLAVU ĐURĐEVDAN!

Politika

DODIK OBJASNIO ZAŠTO NE IDE KOD PUTINA: Ostajem kod kuće, slavim svoju KRSNU SLAVU ĐURĐEVDAN!

Podeli vest

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je iz medija saznao da je dobio poziv za inauguraciju ruskog predsednika Vladimira Putina 7. maja u Kremlju, ali da u njegov Kabinet još ništa nije stiglo.

On je to rekao novinarima u Banjaluci, ali nije želeo da komentariše navode medija kako je Putin pozvao njega, ali ne i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prenosi N1.

- Ne mogu da komentarišem, to su gluposti, ne znam ja ko je pozvan, ko nije pozvan. Ne mogu to da potvrdim. U svakom slučaju, ja vidim iz medija da sam pozvan, a u kabinetu, da li je tako… Nema još nema nikakvog poziva. Neki još pretenduju da znaju o meni izgleda bolje nego ja sam- zaključio je Dodik.

Upitan da li će prisustvovati inauguraciji, Dodik je kazao da neće moći, jer slavi krsnu slavu.

- Slavim krsnu slavu, moja slava je Đurđevdan, tu sam, kao svaki dobar domaćin i Srbin, ostaću ovde - rekao je Dodik.

AMERI HTELI DODIKOM DA PREVARE SRBE, ALI SU ONI NASAMARENI: Vašington pobeđen njihovim najajčim oružjem - PREVAROM!

DODIK: Brisel naštimovan samo da osuđuje Srbiju i Republiku Srpsku, ne čudi me što ćuti na ustaške parole!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 5 godina

Kada jedan narod ne zna vekovima sta hoce ,to je onda ludost...

dragoljub obradović

pre 5 godina

Da li to misliš na narod kojem pripadaš

Saradžogla

pre 5 godina

Љубо,ја једини пишем - СРБИЈАНИТИЗАМ А ЛЕКА МУ НЕМА! ... Данас у Београду беше комеморација гаврилу чеки са надимком принцип.Најгори србин до века живота последњег србина.Кукавички убио прво Софију па Фердинанда и тиме три детета учинио сирочићима!Брука и срамота.Из освете Аустроугарска јурнула на Србију и резултат је МИЛИОН и 100 хиљада мртвих а МИЛИОН и 250 хиљада рањених! ... А било је и оно ... Петокрака побије неколико немаца па бежи у шуму?А онда немци пострељају стотине и стотине недужног народа. ... Да би аустроугарски каплар Тита утекао из Ужица на Кадињачи је погинуло у борби са немцима 260 срба штитећи му бежанију!

saša

pre 5 godina

Otišli bi vi predsedniče Dodik i za Đurđevdan kada bi vas Putin pozvao , kad je mogao Vučić za Nikoljdan kad mu je Slava da bude u Moskvi što onda ne bi ste mogli i vi. Kao prvo interes države je ispred interesa pojedinca,a vi ste jedan od predstavnika...

Jeremija

pre 5 godina

Ima razlike. Dodik je domaćin čovek koji slavi krsnu slavu u svom domu. A koliko dana slavi, to zavisi od broja zvanica.

Vladdimir

pre 5 godina

Išao bi kad bi smeo... On da ide, a Vučić nije ni pozvan... Daleko je Putin, ovaj je tu...

Pepa prasac

pre 5 godina

slava se i slavi tri dana, prvi dan je za najuzu porodicu, drugi za siru porodicu prijatelje i one koji nisu mogli prvi dan zbog svoje slave a treci je za poznanike i komsisku sirotinju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija