• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

08.05.2018

21:33

(VIDEO) VUČIĆ POSLE SASTANKA U KREMLJU: Putin dolazi u Srbiju do kraja godine!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ POSLE SASTANKA U KREMLJU: Putin dolazi u Srbiju do kraja godine!

Podeli vest

Predsedniki Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Moskvi da je predsednik Rusije Vladimir Putin prihvatio njegov poziv i da će doći u posetu Srbiji pre kraja godine

- Upitio sam poziv predsedniku Putinu i mogu sa zadovoljstvom da kažem da predsednbik Putin stiže u Srbiju i doći će pre kraja godine - rekao je Vučić obraćajući se novinarima srpskih medija. 

On je dodao da će naknadno biti dogovoren datum posete.

Tanjug

- Mi ćemo mu tada pokazati mnogo toga što smo uspeli u međuvremenu da uradimo. I naše ekonomske rezultate, ali ćemo mu pokazati i napredniju, ozbiljniju i snažniju armiju, nego što je bila kada je poslednji put bio u našoj zemlji - rekao je Vučić. 

- Srpska vojska će biti snažnija, a naša zemlja sigurnija kad nabavimo novo naoružanje od Rusije, ali nama to ne treba ni za kakve sukobe već da možemo da ih sprečimo -  rekao je predsednik Aleksandar Vučić.

U izjavi novinarima srpskih medija Vučić je rekao da se razgovori o toj temi nastavljaju i sutra u Moskvi, te da ne može ništa više i detaljnije da kaže, jer, dodao je, mnogo toga zavisi i od naših mogućnosti. 

(VIDEO) VUČIĆ IZ MOSKVE: Sa Putinom ću razgovarati o pitanju Kosova i Metohije!

VUČIĆ SA PUTINOM U KREMLJU! Srpski narod nikada neće zaboraviti VAŠU PODRŠKU 2015. GODINE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija