• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

18.05.2018

07:39

(VIDEO) SLOBA BACAO STVARI I VIKAO NA LUNU, ONA GRCALA U SUZAMA: Uništio si me, kako ti nije barem malo žao?

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA BACAO STVARI I VIKAO NA LUNU, ONA GRCALA U SUZAMA: Uništio si me, kako ti nije barem malo žao?

Podeli vest

Nakon što su pogledati video-snimke i situacije u kojima su se našli kako oni, tako i njihovi cimeri, došlo je do velike svađe između Lune Đogani i Slobodana Radanovića. Kada je voditeljka Katarina Nikolić odjavila emisiju i napustila Belu kuću, Luna je otišla u garderober

Za njom je odmah potrčao njen oženjeni dečko Slobodan Radanović, nakon čega je nastala svađa u toku koje je Sloba vikao na devojku sa kojom je prevario ženu i počeo da baca stvari. 

 -  Sada možeš da se vratiš svojoj ženi! Sram te bilo! Uništio si me! Srce si mi slomio sa 22 godine i boli te k*rac! Kako ti barem malo nije žao što si mi ovo uradio? Kako te barem malo ne boli? Nemoj da si se pipnuo! Ti si se promenio od kada je ona tebi rekla da te voli! Rekao si mi malopre: "Samo još jednu rečenicu!" - govorila je Luna Slobi.

 - Ja bio sa tobom ili ne, ja sa njom neću biti! - pričao je Sloba.

- Ej, vi ste stvoreni jednu za drugo! Veruj mi da jeste! Sve vreme dok ti blejiš sa njom, ti pi*aš po meni! Slobodno idi, komuniciraj, bleji, jedi, pipkaj se! Ja ne postojim više! Ponašaj se kao da ja nisam u Zadruzi! Ona je tebe pipkala. Sve je super! Izabrao si! - nastavila je Đoganijeva.

Sloba je zatim počeo da baca odeću i počeo da viče na Lunu. Pevač je Đoganijevoj ponovio i kako se druži sa ljudima koji joj govore pogrešne stvari i koji joj vređaju porodicu. Njih dvoje su se u jednom trenutku i kladili da Sloba i Kija neće biti zajedno.

Nakon svega, Sloba je otišao u pab, dok je Luna uzela svoje stvari, svoju sliku i slike sa roditeljma. Sve to premestila je u pab, gde je posle nekoliko minuta jecala u suzama. Luna je u jednom trenutku sebe nazvala "glupačom", dok je plakala.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija