• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.S.

11.07.2018

21:05

MILOJEVIĆ PODVIKNUO: Ne volim anarhiju, mnogo smo grešili, ne sanjam ovakvu Zvezdu!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PODVIKNUO: Ne volim anarhiju, mnogo smo grešili, ne sanjam ovakvu Zvezdu!

Podeli vest

Trener Vladan Milojević posle remija bez golova Crvene zvezde protiv Spartaksa u Rigi (0:0) priznao je da njegov tim nije bio na nivou,  kaže da je bilo mnogo grešaka i poručio da moraju da budu bolji u Beogradu za sedam dana

- Završeno je tek prvo poluvreme, imamo revanš. Plan nam je bila pobeda, imali smo dosta šansi, ali bilo je teško. Protivnik se opredelio za jaku defanzivu, sa kontrama. Želeli smo lak gol, da otvorimo utakmicu, imali smo posed. Rekao sam i pre početka da je ovo prva utakmica. Imamo igrače koji su tek došli, imamo povratnike sa Mundijala. Moramo da se spremimo, radimo i budemo bolji u Beogradu za sedam dana. Takmičarka utakmica, svaka je važna, nema razlike igra li se u kvalifikacijama za Ligu Evrope ili Ligu šampiona - kazao je Milojević posle meča.

Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, ali ni da sam prezadovoljan. Nije to Zvezda koju hoću i koju sanjamVladan Milojević, trener Zvezde

Jasno je Milojević poručio igračima da dogovor na terenu mora da se poštuje. 

- Malo sam temperamentniji, ponesu me emocije. Bilo je dosta razloga, toliko toga je bilo što želimo da radimo, a nije nam polazilo za nogom. Izanaliziraćemo utakmicu, puno je toga bilo pogrešno. Ne volim anarhiju. Volim da se držim dogovora, ma kakav da je. Mogli smo da damo gol ili dva, imali smo puno šansi. Danas je slabo šta polazilo. Ma kakav drugačiji rezultat da je bio, ne bi bio nepravedan.

Trener srpskog šampiona nije bio potpuno nezadovoljan posle 0:0.

Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, ali ni da sam prezadovoljan. Nije to Zvezda koju hoću i koju sanjam. Tek se okupljamo, igrači pristižu. Opredelili smo se da Rodić i Radonjić drže levu stranu. Imamo i Ebisilija kojem smo hteli da damo minutažu. Nisam očekivao ni da će Stojiljković tako rano da izađe. Obnovio je povredu, pa videćemo.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija