• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2018

18:23

POKRET SOCIJALISTA: Stefanović i Jeremić razgraničili Srbe Jarinjem!

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Stefanović i Jeremić razgraničili Srbe Jarinjem!

Podeli vest

 Pokret socijalista (PS) smatra da su Vuk Jeremić i Borko Stefanović postavili granicu na Jarinju i Brnjaku još 2011. godine, čime su, kako navode, razgraničili ne Srbe i Albance, već Srbe i Srbe

- Oni koji su učinili apsolutno sve da Kosovo dobije nezavisnost 2008. godine i danas se grčevito bore da Kosovo ostane nezavisno i celovito - navodi PS u saopštenju.

Oni dodaju da "borci za nezavisno i celovito Kosovo", Jeremić, Stefanović, Dragan Ðilas, Saša Janković, Boško Obradović znaju da je za vreme njihove vlasti 2004. godine Kosovo gorelo, kao i da oni nisu imali hrabrosti ni da izveštavaju o martovskom pogromu, a još manje da pokušaju da ga spreče.

PS podseća i da je u vreme "njihove odbrane" Kosova i Metohije 100 zemalja priznalo nezavisno Kosovo, kao i da su, kako kaže PS, postavljali pred MSP glupa pitanja, izbacili UNMIK i doveli Euleks na KIM.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 5 godina

Naravno da ce oni biti najveci krivci ukoliko Kosovo postane nezavisno!

mile

pre 5 godina

Вук,Борко и њему слични најбоље да се неоглашавају по КиМ питању.

Sale

pre 5 godina

Oni vole samo kada im je džep pun, baš ih briga za interese naroda.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija