• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2019

16:21

(FOTO) STEFANOVIĆ OTVORIO NOVE PROSTORIJE U POLICIJSKOJ UPRAVI UŽICE: Nastavićemo da dodatno investiramo u policiju, koja je garant stabilnosti naše zemlje

Politika

(FOTO) STEFANOVIĆ OTVORIO NOVE PROSTORIJE U POLICIJSKOJ UPRAVI UŽICE: Nastavićemo da dodatno investiramo u policiju, koja je garant stabilnosti naše zemlje

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović otvorio je danas nove prostorije u Policijskoj upravi Užice i najavio da će tokom sledeće godine početi i izgradnja policijske stanice na Zlatiboru

 - Ministarstvo unutrašnjih poslova investiralo je u izgradnju novog sprata u zgradi Policijske uprave Užice, čime je pokazalo da jednako brine o svim delovima naše zemlje. Investicije u ovu upravu biće nastavljene i nabavkom terenskih patrolnih vozila koja će omogućiti policijskim službenicima da lakše dođu do svakog kraja i pojačaju patrolnu aktivnost - rekao je Stefanović.

Foto: MUP Srbije

On je tokom posete PU Užice razgovarao sa policijskim službenicima o i nabavci opreme, koja bi učinila rad policajaca, na teritoriji svih opština koje pokriva ova uprava, još efikasnijim.

 - Mislim da je veoma važno da uvek budemo u kontaktu sa ljudima. Danas smo u razgovoru sa kolegama čuli šta je to što ih u svakodnevnim aktivnostima opterećuje i šta bi Ministarstvo moglo da uradi kako bi još poboljšalo uslove njihovog rada -  rekao je Stefanović.

Foto: MUP Srbije

Prema njegovim rečima, ulaganjem u nove prostorije, tehniku i opremu omogućen je brži i efikasniji rad i zaposlenih koji pružaju usluge građanima. 

Kako je ministar naveo prilikom današnjeg obilaska zaposlenih na upravnim poslovima imao je priliku da čuje od građana da su zadovoljni njihovim radom i da imaju poverenje u rad Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Foto: MUP Srbije

Stefanović se zahvalio načelniku Saši Misailoviću i zaposlenima u  Policijskoj upravi Užice na posvećenom radu tokom prošle godine koji je doveo do smanjenja stope kriminala. 

 - Očekujem od njih i u 2019. godini maksimalno zalaganje i još veći trud, kojim ćemo opravdati visoko poverenje građana. Nastavićemo da dodatno investiramo u policiju, koja je garant sigurnosti i stabilnosti naše zemlje -  zaključio je Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija