• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2019

12:39

ŠIPTARI SAZVALI HITAN SASTANAK: Odlučuju o našoj sudbini, OVO JE GLAVNA TEMA!

Politika

ŠIPTARI SAZVALI HITAN SASTANAK: Odlučuju o našoj sudbini, OVO JE GLAVNA TEMA!

Podeli vest

Ramuš Haradinaj, Hašim Tači, Kadri Veselji i Fatmir Ljimaj zakazali su za danas hitan sastanak, a glavna temaje suspenzija taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije i BiH

 

AMERI ODVALILI ŠAMARČINU ŠIPTARIMA: Zbog Haradinajevog odbijanja da ukine takse, BOJKOTOVANI NA DAN PROGLAŠENJA NEZAVISNOSTI!

Predsedavajući kosovske skupštine Kadri Veselji pozvao je na hitan sastanak u svom kabinetu kosovskog predsednika Hašima Tačija, premijera Ramuša Haradinaja i vicepremijera Fatmira Ljimaja, prenosi prištinski list "Gazeta ekspres".


Navodi se da su teme sastanka zakazanog u podne dodatne takse uvedene na robu iz centralne Srbije i BiH, kao i dijalog Prištine i Beograda.

Koopredsedavajući pregovaračkog tima Prištine Fatmir Ljimaj izjavio je ranije da će sledeće nedelje biti završen rad na platformi za pregovore koji će potom biti dostavljen kosovskog skupštini.

Podestimo, Hašim Tači izjavio je da bezuslovno treba nastaviti dijalog između Beograda i Prištine.

Na konferenciji za novinare po povratku iz SAD, gde je nedavno prisustvovao tradicionalnom Molitvenom doručku, Tači je pozvao kosovsku vladu i koalicione partnere da poštuju zahtev SAD o suspenziji taksi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 5 godina

Pristinske vlasti su se uplasile uskracivanja podrske od strane Amerike.

Cane

pre 5 godina

Pitanje Kosova treba svi zajedno da resimo a ne oni!

Jana

pre 5 godina

Nadajmo se da ce da nam ukinu takse, da ih SAD zaista pritiska.

dušan

pre 5 godina

Uradiće onako kako im sa zapada sugerišu. Na nama je da izvršimo diplomatsku ofanzivu i da se izborimo za što bolju poziciju.

Milisav

pre 5 godina

Sta ima tu da nije jasno , ako Srbija ne prizna ne legalnu nezavisnost Kosmeta , onda su I granice ne postojece . Srbija se granici sa Albanijom I te granice se priznaju .

Ema

pre 5 godina

Ajd bat jednom budite pametni...povucite te takse pa da se vise resavaju problemi... Provokacije Pristine dosadile su I Bogu I narodu...

Verica

pre 5 godina

Oni odlučuju o nihovoj sudbini, o našem put mi odlučujemo i niko drugi.

Katarina

pre 5 godina

Takse su veliki problem za Srbiju jer gubi milione i one su glavni uslov za dalji nastavak dijaloga i pronalaženje adekvatnog trajnog rešenja za Kosovo.

Dejan

pre 5 godina

Anti-civilizacijske takse se moraju ukinuti,to nema nigde u svetu. Bez toga,nema ni govora o bilo kakvom dijalogu.

Dalibor

pre 5 godina

Nadam se da će se dozvati pameti i na tom sastanku konačno ukinuti takse koje su besmislene.

Fatmir

pre 5 godina

Verujem da im je došlo iz dupeta u glavu i da će se konačno bar malko urazumiti po pitanju taksi za robu iz Srbije i BIH.

Avram

pre 5 godina

Oni ne mogu da odlucuju o svojoj sudbini a o nasoj nema govora,nije mi jasno kakav konkurs prodje pisac ovog naslova da bi dobio priliku da radi u ovom listu !

Nena

pre 5 godina

Moraju da ukinu takse kako bi se dijalog nastavio i doslo do kompromisnog resenja.

Milan

pre 5 godina

Srbija je nezavisna zemlja i samo ona odlučuje šta je dobro za nju.Šiptari moraju da ukinu takse

Nk

pre 5 godina

Nikada se nece desiti da neko resava nasu sudbinu

Nevena

pre 5 godina

Moraju i šiptari da shvate i da se opamete da je Srbija uvek za politiku mira i razuma.

Zane

pre 5 godina

Što je Naslov svaka čast. Šiptari odlučuju o našoj sudbini? Nije svako za novinara.

Marija

pre 5 godina

Srbija sama treba da odlucuje o stvarima koje se ticu nje.

AleksMache

pre 5 godina

Ništa oni pametno na tim sastanci nemaju da kažu!

Milo

pre 5 godina

Aje grę Srbi Dosta vasihŁazi.Dok vi Fantazirate i Lazete Ode Srnija na Traktore..

milanica

pre 5 godina

Ovo je tek početak,sad će im Amerikanci pokazati pokazati kako prolaze neposlušni!

mrav

pre 5 godina

Vreme je da ukinu takse dosta su se pravili ludi.

Kobra

pre 5 godina

Siptari su se dogovorili sa Amerikom da drze takse tacno ovoliko meseci a da se za to vreme kao Ameri bune... Igra za malu decu i za idiote koji veruju da se Amerika suprotstavlja!

Dennis Gleeson

pre 5 godina

Poštovani dragi klijente, Jeste li poslovni čovjek ili žena? Jeste li u bilo kojem financijskom neredu ili trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za početak lijepog malog i srednjeg poduzetništva? dobiti kapitalni kredit od lokalnih banaka i drugih financijskih institucija? .Možemo dogovoriti bilo koji zajam koji odgovara Vašem proračunu za samo 1,0% kamatne stope, zainteresirani podnositelji zahtjeva trebali bi nas kontaktirati sa sljedećim, putem e-maila dennisgleeson@yahoo.com (1) Puni nazivi: (2) Država / država: (3) Potreban iznos zajma ... $, €, £: (4) Trajanje kredita: (5) Broj mobitela: (6) Zanimanje: (7) Mjesečni prihod: (8) Spol: (9) Dob: (10) Jeste li se prije prijavili? (11) Sljedeći kralj: ………………. Kontaktirajte nas DANAS za taj kredit koji želite, sa sljedećom e-poštom za brze odgovore: EMAIL: dennisgleeson@yahoo.com) S poštovanjem

Lala iz Banata

pre 4 godine

Не будимо наивни...Све је ујдурма Америчке ЦИА-е, да се изврши притисак на Србију и српски народ

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17