• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

09.03.2019

12:28

VUČIĆ O PROTESTIMA OPOZICIJE:  Okupiće se, šetaće,  šta onda...?  Ne zna Ðilas na šta milione da potroši, pa lepe tupave nalepnice! POČISTIĆEMO TO, KAO ŠTO ČISTIMO ĐUBRE KOJE SU OSTAVILI!

Politika

VUČIĆ O PROTESTIMA OPOZICIJE: Okupiće se, šetaće, šta onda...? Ne zna Ðilas na šta milione da potroši, pa lepe tupave nalepnice! POČISTIĆEMO TO, KAO ŠTO ČISTIMO ĐUBRE KOJE SU OSTAVILI!

Podeli vest

I šta onda, uzvartio je predsednik Aleksandar Vučić na pitanje novinara kako vidi predlog jednog od opozicionih lidera da se protesti "oroče" do 9. maja, kada bi se, prema ideji Siniše Kovačevića, učesnici protesta iz više gradova okupili ispred predsedništva ukoliko do tada ne ispuni njihove zahteve

- Zaboraviti na te dečije priče, da će se, kada se okupe, pasti zgrada sama od sebe i zavladati demokratija - rekao je Vučić i dodao da ne želi ni da komentariše koliko uopšte ljudi ima na tim protestima.

- I, okupe se i šta onda? Dođu šetaju i šta onda - rekao je i dodao da je smešno zamisliti da dođu "ljotićevci da se bore protiv fašizma, na 9. maj". 

A upitan za vandalizam posle sinoćnjeg protesta u Novom Sadu, čija je meta bilo sedište SNS, Vučić je kazao da nije baš nešto što zavređuje pažnju, poput, kaže, i „idiotskih nalepnica“:

- Ne zna Ðilas na šta milione da potroši, pa lepe tupave nalepnice. Počistićemo to, kao što čistimo đubre koje su ostavili, kao i Srbiju od njihovih dugova - naglasio je on.

(FOTO) VRHUNAC DIVLJAŠTVA NA PROTESTIMA U NOVOM SADU! Idoti spalili lutku s likom ministra Vulina!


- Neka nastave ako je to najpametnije što mogu da urade - kazao je on konstatujući da je u Novom Sadu bilo duplo manje učesnika nego ranije, koji su još bili i u dve kolone.

Rekao je i da mu neki njegovi savetnici govore da treba da ublaži retoriku kad govori o političkim protivnicima, da ih e iznervira pa da izađu na ulice u većem broju.

Vučić: Zadovoljni smo što nismo takvi kao oni u Hrvatskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, povodom priloga HRT, u kojem su hrvatski veterani davali izjavu dok je u pozadini stajao natpis "Ubij Srbina", da sa tim moramo da živimo i da je u problemu uvek onaj ko mrzi, a ne onaj ko je predmet mržnje.

Odgovarajući na pitanja novinara tokom posete Selevcu, u sklopu kampanje "Budućnost Srbija", Vučić je rekao da to konkretno nije gledao, ali da nije ni morao, jer "nije ništa neočekivano".

- Ali, sa tim moramo da živimo, ne da kukamo i da se žalimo, nego da budemo zadovoljni što nismo takvi. Da naš odgovor nikad ne bude recipročan, već da uvek želimo da sa njima imamo dobre odnose, ne zato što smo slabi ili što im se dodvoravamo već zato što je budućnost u fabrikama i povezivanju - istakao je Vučić.

Kako je poručio, to je njihova muka, jer onaj ko mrzi je uvek u problemu, a ne onaj ko je objekat mržnje.


- Mogu da šetaju i izađu koliko hoće dok je mirno. Moj posao je da radim za Srbiju, podižem fabrike, farme, da gradimo puteve, smanjujemo dugove. Onaj čiji je posao da lepi nalepnice neka nastavi, ali samo da posle u kafićima plate PDV i da Srbija prikupi više novca - istakao je on.

(UŽIVO) KAMPANJA "BUDUĆNOST SRBIJE"! Vučić stigao u Smederevo, hiljade građana ćeka obraćanje predsednika!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bogoljub

pre 5 godina

Pa brate, Vučko, dosta si ih tolerisao. Sad ih udaraj po džepu, za skidanje i ruženje grada i privatne imovine. Mogu da lepe te glupave nalepnice, samo sebi na čelo.

Mirjana

pre 5 godina

Njima ce jedino ostati da setaju, rezultati se tako ne postizu, Vucic im je dokazao kako se stize od cilja i kako se postizu rezultati i na taj nacin se dobija podrska gradjana, oni to nikada nece moci, mogu smo da mu zavide.

Tanja

pre 5 godina

Opozicija nastavlja da radi suprotno interesima Srbije.

Goran

pre 5 godina

SZS je skupina interesdžija čiji je jedini cilj dočepati se vlasti.

Voja

pre 5 godina

A kada će se opoziciji umoriti od neuspelih protesta?

Laki

pre 5 godina

gospodin siniša kovačević kad poziva da se šetači iz drugih gradova ujedine i dodju u beograd na proteste ispred predsedništva, trebalo bi da bude svestan da preuzima odgovornost za eventualne posledice koje mogu da proisteknu iz toga. sinisa, neces se izvuci kao vuk za stradalog ucenika brane milinobica i ubijenog policajca kod beogradjanke. sinisa imas li ti decu? kad si toliki intelektualac, onda pozovi protivnike režima da izadju na izbore i na njima osvoje vlast. dosta vise te demagogije kako je u srbiji medijski mrak, kako izbori nisu fer, kako ovo ne valja kako ono ne valja. kako je samo vaše mišljenje ispravno. kako je veče 20% od 80%. kako su obradovic, djilas jeremić, borko i ako hoćete i vi, demokrate a svi ostali su anarhista. stekli str sinisa neki ugled, cuvajte ga. ne mogu da verujem da prizivste krv na beogradskim ulicama.

Ivana

pre 5 godina

Nije u pitanju šetnja i kada se se šeta, već je bitno ko šeta i sa kojim ciljem šeta. Koliko vidim, šetaju sve propali i poraženi političari i bivši privilegovani foteljaši. Dosta su nas vodili žedne preko vode pa misle da smo malouni i da smo sve zaboravili. I pored šetnje, ubedljivo će da izgube na izborima.

Zoran

pre 5 godina

E pa šetaju građani. Sami su došli. Niko ih nije dovezao autobusom. Dođi i ti pa ćeš da čiješ zašto šetaju. Neveruju više Vučiću. Dosta im je zlatnog doba i sedm godina.

Jaca

pre 5 godina

Te nalepnice se lako ciste, nije to nista naspram nekih drugih stvari koje su ciscene za nasom opozicijom.

vojkan

pre 5 godina

UZALUD ŠETNJE I PROVOKACIJE..NAROD NEMA POVERENJA U NJIH..KADA ĆE TO SHVATITI VIŠE???

Ivan

pre 5 godina

Ovo prerasta u agresivnost prema sopstvenom gradu i imovini koja pripada svim građanima.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17