• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

09.03.2019

11:21

(FOTO) VRHUNAC DIVLJAŠTVA NA PROTESTIMA U NOVOM SADU! Idoti spalili lutku s likom ministra Vulina!

Politika

(FOTO) VRHUNAC DIVLJAŠTVA NA PROTESTIMA U NOVOM SADU! Idoti spalili lutku s likom ministra Vulina!

Podeli vest

Na sinoćnim protestima "1 od 5 miliona" u Novom Sadu zapaljena je lutka sa likom ministra odbrane Aleksandra Vulina, potvrdilo je na društvenim mrežama više učesnika protesta

Kako saznajemo, lutka sa njegovim likom zapaljena je kada je kolona protestanata stala ispred nedavno otvorenog Tržnog centra " Promenada".

- NN lice donelo je lutku u uniformi sa likom ministra odbrane Aleksandra Vulina i zapalilo je - napisao je jedan od učesnika protesta.

Foto: S. Kostić

Iako je bilo i onih koji su podržavali ovaj neljudski čin, sličan paljevini lutke Milorada Pupovca od strane ustaških jurišnika u Hrvatskoj, veliki broj Novosađana se ogradio od ovog divljačkog postupka.

- Poštujem pravo na neslaganje, demokratsko sučeljavanje, kritičko mišljenje, ali ovakvo ponižavanje institucije vojske Republike Srbije govori o onima kojima ništa ne predstavlja zemlja u kojoj žive. Možete se ne slagati sa nečijom politikom, ali se ne smete rugati sa ovim sto se sinoć desilo. A još je gore što se od tog vandalizma niko, ni od učesnika, ni od organizatora protesta, nije ogradio, ili bar javno osudio - napisala je D. M. žiteljka Novog Sada.

Foto: S. Kostić

Inače, gotovo cele večeri i danas izjutra tzv. protestanti ne skrivaju razočeranje "postepenim, ali sigurnim raspadom protesta u Novom Sadu". Zbog toga, verovatno, organizatori pokušavaju ekstremnim potezima, kao što je paljenje lutke sa likom ministra ili skrnavljenjem zgrade gde se nalazi sedište Gradskog odbora SNS, da skrenu pažnju i ožive upokojenog vampira u vidu tzv. protestnih šetnji.

 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srpko

pre 5 godina

Bas se vidi da su jadni, da ima par pristalica koji su isti njihove vode, sami se izmedu sebe svadaju a izbori ni na vidiku ....

Milica Milicic

pre 5 godina

Sta jos sve opozicija nece da uradi da bi skrenula paznju, samo sto ovakvim budalastinama kod normalnih gradjana izaziva gadjenje.

Tanja

pre 5 godina

Hoće li reagovati država na ove pozive na linč? Oni bi eliminisali svakog ko se ne slaže sa njihovim suludim idejama.

Miodrag Jovanović

pre 5 godina

neka ste potpalili, ali treba kao Pupovca od .urca (vidi sliku), a Anu (ne znam je Aleksa neki muški pandan) isto od....

Ana

pre 5 godina

Ovi protesti su vec presli sve granice, ovo vise nisu ni malo mirni protesti nezadovoljnih gradjana, ovo je divljastvo

Vlado

pre 5 godina

Baš kao i oni u Splitu. "Lepo" društvo, nema šta! Počeli su sa spaljivanjem "ljudi", koji im nisu po volji. Ni fašisti nisu počeli tako otvoreno, već su najpre spaljivali knjige. Šta sledi, ako ovi dođu na vlast? Aušvic!

slađa

pre 5 godina

Pa zar u Novom Sadu ovakvo nepoštovanje i divljaštvo protiv ministra odbrane Republike Srbije?! Ovo su samo ustaše mogle da urade.

Nikola

pre 5 godina

Polako doći ćeš i ti na red podguzna Vuckova muvo.

Neso

pre 5 godina

Isti scenario su preuzeli od onih pavelićevih iz Dalmacije!!

miroslav moric

pre 5 godina

novosadjani ljubomorni na prvog najboljeg komandosa zemlje komadanda vojske srbije.

Samosvsna građanska

pre 5 godina

Imitiraju ustaše; ustaše su nedavno spalile lutku sa likom Milorada Pupovca - Srbina koji se u Hrvatskoj bori da tamo Srbi prežive i da budu bar malo zaštićeni.

Vidovdan

pre 5 godina

Skupština Srbije treba pod hitno da donese PLATFORMU R SRBIJE o nedodrljivosti granica R Srbije kao suverene države članice Ujedinjenih Nacija, da se izvrši popis stnovnika na celoj teritoriji Sebije ( kako bi se utvrdio broj neleganih žitelja, a samim tim dati im status koji im pripada) , da se zabrani formiranje paravojnih formacija, da Pokrajine kao sastavni i neotuđivi delovi R Srbije, poštuju Ustav Srbije i sve važeće zakone, da se pod hitno uklone tz granice između Autonomne Pokrajine Kosovoa i Metohije i Centralnog dela Srboje, da sve nacionalne manjine koriste službeni srpski jetik, u školama da se uči po programu R Srbije, a da in maternji jezik bude predmet u nastavi kao što je nama srbima predmet srpski jezik... Itd. Dodaće se tu još nekih tačaka, jer Srbija ima itekako pametnih građana...

Mi

pre 5 godina

Iz pročitanog se vidi nivo svesti pojedinca,čije je mesto iza rešetaka u nekoj psihijatrijskoj ustanovi.

Mrki

pre 5 godina

Sns-ovska govna su to uradila ...uvek ima stoke spijunske...opste poznato...

petar golemi

pre 5 godina

Patkari slikali beogradsi tramvaj CKD KT4 u koji moze da stane 200 putnika a na kome je neko nazvrljao 1 od 5 miliona.....Pa se hvale eto i tramvaj im daje podrsku......Cuj 20 tona celika i bakra im daje podrsku......A ondak mi je sinulo: u taj tramvaj stane vise ljude nego sto su patkari imali na svojijem ,,urbanim setnjama''...... PAtkari i sapr molim da idete negde drugde da diyete revolucije ...U Wasington na primer, da im pevate WHERE IS SUNSHINE ili ,,a sto ste mi bacili osiromaseni uranijum 15 tona..........'' Treba da je sram ove izrode parkarske kako mogu da uzimaju novce od nasijeh krvinika i ubica...FUJ FYJ FUJ!!!!!!!.

zora

pre 5 godina

Bez maste, kopirali Hrvate i dokazali da su nula.

Vulin

pre 5 godina

Tako si pričao i za palanačke proteste da su na njima idioti kako te nije sramota da neistomišljenike nazivaš idiotima

Sindi

pre 5 godina

Pokušavaju da liče na ustaše iz Splita.Zato je Sergej išao u Hrvatsku da nešto nauči od ustaša.Izgleda da mu se žešće prima.

Godža

pre 5 godina

Ne znam zašto se takve stvari dozvoljavaju ? To treba pohapsiti jer zanemarivanjem ovakvih ekscesa se daje vetar u leđa za veće nemire i rasturanje države a onda je sve kasno i uzalud. Ovo je bez zakonje i zašto se to dozvoljava ? Jel to zakon i jel moguće da organi reda ništa ne preduzimaju ?! Sramota. Kakva je ovo država ? Zar će nam kriminalci, propali političari i kojekakve propalice uništavati državu i živote...?!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17