• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tass.com

22.03.2019

10:54

AMERIKA STOJI IZA PRIŠTINSKOG ULTIMATUMA SRBIJI! RUSIJA RASKRINKALA PRLJAVI DIL: Vašington režirao Tačijevu i Haradinajevu pregovaračku platformu!

Politika

AMERIKA STOJI IZA PRIŠTINSKOG ULTIMATUMA SRBIJI! RUSIJA RASKRINKALA PRLJAVI DIL: Vašington režirao Tačijevu i Haradinajevu pregovaračku platformu!

Podeli vest

Vašington bi mogao stajati iza pregovaračke platforme lidera samoproglašenog Kosova, što je u suštini neprihvatljiv ultimatum Beogradu, rekao je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u intervjuu za televizijski kanal NTV

- Početkom marta, Priština je objavila svoju pregovaračku platformu, što je ultimatum, te se navodi da bi bez ikakvih uslova nezavisnost Kosova trebalo da bude u potpunosti priznata, a da Srbi nemaju i ne mogu imati pravo da utiču na rešenje ovog pitanja. U Vašingtonu su to `progutali`. Čak i ja mislim da Vašington, najverovatnije stoji iza ovog neprihvatljivog koraka Prištine" - rekao je Lavrov.

U TOKU NOVA AGRESIJA NA SRBIJU, U REŽIJI NATO! Iza šiptarsko-albanskih vojnih vežbi na Kosmetu stoje isti oni koji su nas BOMBARDOVALI 1999!

On je takođe naglasio da "Evropa još uvek ćuti, ali mislim da će teško moći da promeni stav koji su lideri koji sede u Prištini sada potpuno bahato zauzeli".

UBICA NAM SE I DALJE SMEJE U LICE! Džejmi Šej: Žalim zbog "kolateralne štete", ALI BOMBARDOVANJE JE BILO OPRAVDANO!

Parlament samoproglašene republike u Prištini odobrio je 7. marta zakon o platformi za pregovore u dijalogu sa Beogradom pod pokroviteljstvom EU i ovlašćenjima pregovaračke grupe. Prema tom dokumentu, ishod dijaloga treba da bude priznavanje nezavisnosti samoproglašenog Kosova od strane srpskih vlasti, te da o statusu i granicama "republike" nije moguće pregovarati. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
joja

pre 5 godina

AMERIKA STOJI IZA PRIŠTINSKOG ULTIMATUMA SRBIJI!

Ziko

pre 5 godina

Jasno je svima da amerikanci oduvek kuvaju nešto na Balkanu sve na štetu srba

Sara

pre 5 godina

Lažna država Kosovo je čedo SAD, i šiptari rade sve pod njihovim okriljem.

Miki

pre 5 godina

Nista iznenadjujuce, SAD otvoreno podrzavaju nezavisnost Kosova.

Milos

pre 5 godina

Logicno je da iza svega stoji Amerika,Pristina ne sme da povuce nijedan potez a da pre toga ne dobije odobrenje od nje.

Una

pre 5 godina

Nikad se Amerika ne bi ni zauzela za srpsku stranu.

Živomir

pre 5 godina

To je odavno poznato. Ultimatumi više ne prolaze.

Verica

pre 5 godina

Americko-siptarska platforma,pretpostavila se odavno.

Nikola

pre 5 godina

To se moglo i pretpostaviti! Pa nisu šiptari ni tako pametni ni tako jaki, da bi mogli i smeli tako da se ponašaju da nemaju iza leđa velike igrače... znamo mi to sve odavno...

Iki

pre 5 godina

Они су запршка у свакој чорби!

Goca

pre 5 godina

Jasno je odavno da svaki postupak Pristine mora prvo da prodje cenzuru Amerike!

Radovan

pre 5 godina

Priština je samo marioneta kojom upravlja SAD.

Jovana

pre 5 godina

Pa dokle ce Amerika delovati destruktivno na Srbiju?

exSer b

pre 5 godina

Peder Vucic je dajuci im ovlastenja za sever KiM doveo do ovog i sada serucka kao to je stanje na terenu. Mrs u pm pederu i oni koji ti ljube dupe u izdaji kao supakmeraklija Vucicevic.

mile

pre 5 godina

Tramp je isti kao i svi njegovi prethodnici, samo mu je faca drugacija. Svi rade protiv Srbije i ostatka sveta, samo se prave kao da su drugaciji od ostalih... Ovo me uopste ne cudi.

Igor

pre 5 godina

Ništa novo,jasno nam je odavno sa Amerikanci podržavaju Prištinu u njihovim suludim idejama!

DUSAN

pre 4 godine

AMERI OD PRVOG DANA SU UZ SIPTARE KAO I TAKSA I OVOSU SAHOVSKI POTEZI

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17