• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/rts

04.04.2019

08:37

JA PREPORUČUJEM SRBIMA DA NE PUTUJU U BRITANIJU! Dačić odgovorio na preporuku Londona da njihovi građani ne idu na sever KiM!

Politika

JA PREPORUČUJEM SRBIMA DA NE PUTUJU U BRITANIJU! Dačić odgovorio na preporuku Londona da njihovi građani ne idu na sever KiM!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas, povodom saopštenja ambasade Velike Britanije u kome je savetovala svoje građane da ne putuju na sever Kosova zbog kriminala, da i on upozorava građane Srbije da ne putuju u tu zemlju zbog velike političke nestabilnosti i jer je tamo trenutno veliki politički haos

 

- Ako građani imaju neke druge destinacije, preporučujem im da ne idu tamo da ne bi bili u opasnosti zbog svakodnevnih demonstracija. Namerno sam ciničan, jer kada neko pored terorista, koljača i zločinaca u Prištini govori da je kriminal na severu Kosova, to je laž. Sigurno ga ima, ali nema ga više nego u Prištini, počev od trgovine ljudskim organima pa do ratnih zločina, načina na koji se finansira albanska mafija koja je glavna u toj istoj Velikoj Britaniji - rekao je Dačić za RTS.

Prema njegovim rečima, to može da se posmatra i sa političke strane zašto oni baš sada govore o severu.

- Priština je svesna da im stvari ne idu na ruku i da se stvari odvijaju ka dogovoru, a oni dogovor ne žele i smatraju ga gubitkom u odnosu na ono što su postigli, a to je da su proglasili nezavisnost i zato ulažu sve da dogovor blokiraju - rekao je Dačić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovo

pre 5 godina

Kakv je ovo biser ljudi moji pa nemam pare da odem na more do Karlobaga a ne u BRITANIJU!

RINGISPIL

pre 5 godina

Ne boj se Jovo ni veliki deo britanaca nema pare da dodje do Srbije i severa nase juzne pokrajine. Nemaju vise od koga da pljackaju i zato su uzbudjeni. Proveri kako stoji funta u odnosu na evro. Snikers cokoladica kosata 3,5 funte a GMO lubenica VELICINE FUDBALSKE LOPTE je 12 funti. Avio karta sa Getvik aerodroma do Beograda je preko 300 funti. ZA TE PARE PROSECNI ENGLEZ SE UJEDA ZA SOPSTVENA JAJA.

Betmen

pre 5 godina

Ti ocigledno nisi razumeo zbog cega je Dacic ovo rekao.

Milutin

pre 5 godina

Ministre , da li ste nekada probali da aplicirate za britansku vizu ? Da li Vam je poznato koliko blamiranje i ponižavanje trpite dok je dobijete ? Kada možemo da očekujemo reciprocitet prema kolonizatorima , istrebljivačima i osvedočenim ratnim zločincima i kriminalcima ( kradljivcima) i uvođenje ISTOG načina dobijanja viza za Britance ?

Smrad

pre 5 godina

Ovaj propali šlager pevač namerno izaziva diplomatski skandal.

Peppe

pre 5 godina

Nije naveo da je tamo rasizam i dikskriminacija i da se moramo odmah po stizanju u tu zemlju naoruzati nekim oruzijem.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija