• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.05.2019

16:41

(FOTO) BRNABIĆ SA MINISTROM JAVNE BEZBEDNOSTI KINE: Sveobuhvatno strateško partnerstvo i čelično prijateljstvo!

Politika

(FOTO) BRNABIĆ SA MINISTROM JAVNE BEZBEDNOSTI KINE: Sveobuhvatno strateško partnerstvo i čelično prijateljstvo!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić istakla je danas u razgvoru sa ministrom javne bezbednosti NR Kine Džaom Kedžijem značaj njegove posete i naglasila da će najavljeno potpisivanje tri nova dokumenta o saradnji sa MUP-om Srbije doprineti daljem jačanju odnosa

Ona je dodala da se jedan od najznačajnijih projekata MUP-a uvođenje video nadzora u saobraćaju, realizuje sa kineskom kompanijom Huawei, što predstavlja još jedan primer odlične saradnje. 

Brnabić je izrazila zadovoljstvo saradnjom i odnosima dve zemlje u svim oblastima i ocenila da ih karakteriše sveobuhvatno strateško partnerstvo i čelično prijateljstvo, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Foto: Tanjug

Ministar Džao je istakao zadovoljstvo spremnošću državnog vrha Srbije da se odnosi dalje produbljuju i naglasio da je cilj posete realizacija postignutih dogovora, kako bi se saradnja unapredila i u oblasti bezbednosti. 

SNS OSUDIO SRAMNO PREBIJANJE NJIHOVOG ODBORNIKA U KNJAŽEVCU: Pedstavnici tajkunsko-lopovsko-fašističkog saveza se utrkuju u lažima!

On je dodao da je Kina spremna dalje da ulaže napore u zajednički prosperitet. 

Foto: Tanjug

Sagovornici su se osvrnuli i na niz velikih projekata koji su do sada uspešno realizovani kao što su smederevska železara i RTB Bor i složili su se da saradnja Srbije sa kineskim kompanijama postaje dominantna i kada je reč o razvoju putne infrastrukture, navodi se u saopštenju. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija