• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.07.2019

09:21

(AUDIO) U SRBIJI SE ISTORIJA PONAVLJA! Evo kako je lažna elita htela da ZAUSTAVI ZORANA ĐINĐIĆA!

Politika

(AUDIO) U SRBIJI SE ISTORIJA PONAVLJA! Evo kako je lažna elita htela da ZAUSTAVI ZORANA ĐINĐIĆA!

Podeli vest

Takozvana srpska elita, koja na sve načine pokušava da dođe na vlast u Srbiji, ne preza ni od čega. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izložen je poslednjih nedelja svakodnevnim napadima i pretnjama od strane lažnih "elitista" koje, s obzirom na istoriju, treba shvatiti više nego ozbiljno!

Naime, lažna elita sličan scenario koristila je i pre 17 godina, neposredno pred ubistvo tadašnjeg premijera Srbije Zorana Đinđića.

U emisiji "Peščanik", 22. februara 2002. godine, samo 15 dana pre ubistva Đinđića, reditelj Goran Marković, danas blizak lideru SzS Draganu Đilasu, predložio je da neklo "lupi šakom o sto" i "zaustavi Zorana Đinđića". I zaustavljen je. Na najtragičniji mogući način.

- Ja bih strrašno voleo kada bi se pojavio neki čovek koji ima format kako bi mogao da se suprotstavi Đinđiću. Njegovo ime i prezime ne znam u ovom trenutku...  Neko ko će da dođe i lupi šakom o sto i kaže "dosta čoveče ovakvog života!" - rekao je između ostalog Marković.

Poslušajte šta je još Marković tada pričao:

Da podsetimo, medijska mreža Antidot objavila je pre gotovo godinu dana istraživanje u kome se dokazuje da se napadi, kojima je izložena politika koju sprovodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić i koaliciona vlada koju predvodi SNS, odvijaju po istim mehanizmima i obrascima kao i napadi kojima je bila izložena politika vlade Zorana Đinđića, zbog pokušaja da se u Srbiji učine suštinske reforme.

ANTIDOT OTKRIVA: NAPADI NA VUČIĆA ODVIJAJU SE PO ISTOM OBRASCU KAO I NAPADI NA ĐINĐIĆA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Sve za koje se utvrdi da su državni neprijatelji,pod hitno pohapsiti i zatvarati inače neće na dobro izaći po Srbiju u ovim burnim svetskim malverzacijama.

Aha

pre 4 godine

Ceo svet misli da je konkurencija dobra stvar Jedino mi mislimo da ako ne mislis kao ja - odmah me mrzis

taki

pre 4 godine

kada pogledam ovaj novinarski članak jasno je da se imovina ovog sa leve strane nije još uvek ispitala e kad se ispita njegova zaostavštvina tada će se Srbija preporoditi, mnogima će sve biti jasno... zato mi prljavština koja se ovde nameće da se sns poistovećuje sa ds navodi na zaključak da je sns prerušeni i maskirani ds čija je uloga da i dalje pljačka ovaj narod... Jelena Trivan, Mali, Dinkić, Vesić i plejada drugih kadrova ds govore da se oni više i ne kriju... na delu je ogoljena politika jedne mafijaške družine koja decenijama hara srbijom...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17