• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

28.11.2019

20:59

VUČIĆ ODGOVORIO PENTAGONU I AMERICI: Niko u Vašingtonu, Briselu, Moskvi, ni bilo gde drugde NEĆE DONOSITI ODLUKE U IME SRBIJE! Čeka nas PAKAO narednih meseci!

Politika

VUČIĆ ODGOVORIO PENTAGONU I AMERICI: Niko u Vašingtonu, Briselu, Moskvi, ni bilo gde drugde NEĆE DONOSITI ODLUKE U IME SRBIJE! Čeka nas PAKAO narednih meseci!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je da pritisci na Srbiju i optužbe koje dolaze sa različitih strana govore o ispravnosti i snazi srpske politike samostalnosti i nezavisnosti

Upitan kako komentariše izveštaj Pentagona i upozorenje njemu zbog saradnje sa Rusijom i to u trenutku kad je, sa drugih strana, kritikovan za pogoršanje odnosa sa Rusijom, te da li će Srbija moći da izdrži pritiske i šta će preduzeti po tom pitanju, Vučić je istakao da će odluke o Srbiji nastaviti da donose građani Srbije, bez obzira na razne pritiske.

 

VUČIĆU, PRIPAZI, ZNAMO ŠTA RADIŠ SA RUSIMA! Ameri ODLEPILI zbog prijateljstva Srbije i Rusije: ZAPAD MORA DA REAGUJE! PRESTANITE DA MOLITE SRPSKOG PREDSEDNIKA!

 

- Ti pritisci i optužbe iz celog sveta - iz Amerike da smo bliski s Rusima, a neki u zemlji govore kako smo protiv Rusa...Ja mislim da to dovoljno govori o ispravnosti i snazi srpske politike - rekao je Vučić i dodao da je ta snaga u našoj samostalnosti i nezavisnosti, u tome da sami donosimo odluke.

- Neće u moje ime donositi odluke niko ni u Vašingtonu, ni u Briselu, ni u Moskvi, ni bilo gde drugo - rekao je Vučić u Kragujevcu.

On je rekao da odluke o politici Srbije donose građani Srbije, i da to kaže "s mirom", iako mnogi ljudi ne znaju kako je teško očuvati nezavisnost i suočavati se sa pritiscima.

(VIDEO) SAMO VI UPERITE SNAJPER U MENE, A JA ĆU DA UPERIM VRH OLOVKE U KARTU SRBIJE GDE ĆEMO DA GRADIMO NOVE PUTEVE! Vučić otvoreno o skandaloznoj naslovnoj strani NIN-a!

Podsetimo, Edvard Džozef, predavač na Univerzitetu Džons Hopkins u Vašingtonu (blizak dubokoj državi prim. aut) poručio je da Vašington i Zapad moraju promeniti odnos prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, posebno zbog "saradnje sa ruskim obaveštajnim službama", prenosi  Glas Amerike stav. 

Foto: Fotoilustracija

Lobi u SAD koji se zalaže za to da Srbija odmah prizna nezavisnost Kosova, kao i da prekine sve veze sa Rusijom i da joj uvede sankcije smatra Srbija intenzivira vojnu saradnju sa Rusijom, kao i da odbija da reš pitanje Kosova na način kako to očekuje Vašington. 

(FOTO/VIDEO) HRVATI I NATO ĆE POPI*DETI! SRBIJA PRVA U REGIONU IMA BORBENE BESPILOTNE LETELICE! Uzećemo kineski H-92A, ali pravimo i svoj "Pegaz"

Džozef prenosi i "bes Pentagona" jer je "Srbija nedavno potpisala trgovinski sporazum sa Evroazijskom unijom koju sponzoriše Rusija", a tu je i stara optužba da humanitarni centar u Nišu služi Rusima za prikupljanje obaveštajnih podataka.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milošević Miloš

pre 4 godine

Neka se teše samo, opšte je poznato kakva prirodna bogatstva Kosovo poseduje, a oni zinuli i na to ! Naravno, uvek PROTIV EU !

mienko

pre 4 godine

Mnogo pametni ovi amerikaci! Sta oni jedu kad su tako pametni! Trideset godina nas maltertiraju i ocekuju da im se divimo! i jos se cude sto necemo sa njima! da nije bolesno bilo bi smesno!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija