• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.02.2020

11:29

SRETENJSKI USTAV, TEMELJ MODERNE DRŽAVE! Premijerka Brnabić čestitala građanima Dan državnosti

Politika

SRETENJSKI USTAV, TEMELJ MODERNE DRŽAVE! Premijerka Brnabić čestitala građanima Dan državnosti

Podeli vest

Predsednica Vlade Ana Brnabić čestitala je danas građanima 15. februar - Dan državnosti Srbije i istakla da je evropska budućnost prioritet

"U ime Vlade Srbije i svoje lično ime, čestitam građanima Srbije Dan državnosti, uz podsećanje na Sretenjski ustav, temelj moderne srpske države kao i uspomene na slavne pretke čiju viziju moderne i slobodne države mi danas živimo", navela je Brnabić.

ŽIVELA SRBIJA! Vučić čestitao građanima Sretenje, Dan državnosti Srbije!

"Samo ekonomski jaka i stabilna Srbija može biti istrajna u rešavanju pitanja od državnog i nacionalnog interesa i posvećena jačanju saradnje u regionu. Zato svesni odgovornosti moramo zajedno da je čuvamo", napisala je premijerka u čestitki.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija