• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

04.06.2021

15:07

UHAPŠEN ČOVEK KOJI JE METKOM PRETIO VUČIĆU! Gvozdenović na saslušanju!

Tanjug/Dragan Kujundžić

Politika

UHAPŠEN ČOVEK KOJI JE METKOM PRETIO VUČIĆU! Gvozdenović na saslušanju!

Podeli vest

Uhapšen Petar Gvozdenović zbog pretnji smrću koje je uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Gvozdenović se nalazi na saslušanju u zgradi za Visokotehnološki kriminal u Beogradu.

Da podsetimo on je predsedniku Vučiću napisao "Čeka te narodni 9mm metak".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 2 godine

Čin za svaku osudu!Treba to kazniti bez milosti!

Kalimero

pre 2 godine

Kazniti ga po zakonu za nasilničko ponašanje i to u ozbiljno alkoholisanom stanju (pogotovo što mu to nije prvi put) i pod hitno mu ukinuti bil kakvo obezbeđenje policje jer on nije niko i ništa da bi građani Srbije to plaćali.

boki

pre 2 godine

Konacno da neko uhapsen a mnogi vredaju prefsednika a niko nije odgivara u kojoj to drzavi dizvoljeno vredanje pretnja nhemu i porodici .Takva lica zasluzuju navece kazne jer mi gradani moramo cuvati ugled postovanje svog predsdnika jer on to svojim radom zasluxuje

Dzjordzje milosavljevic

pre 2 godine

Psihijatrijski bolesnik je ovaj uhapšeni, vucic se nista ne pita narede mu Rusija, Kina, Amerika, Britanija, Francuska, jedino moze da zaposli nekog na budzet, vucic kad bi stavio nekok coveka sa ulicr za predsednika srbije, taj covek bi sve radio kao i vucic, Srbija je periferija kineskog grada sangaja pogledajte Google map i videcete, nista se mi ne pitamo samo moramo da slušamo, dok ne umemo od neke bolesti. Pozdrav

Nebojša

pre 2 godine

E sada pustiti snimak ispitivanja te jajare i pilicara. Da vidimo kako zapomazu, kako oni nisu mislili tako,....

zoki

pre 2 godine

Ma , treba Dodika i mafiju promenuti 100% i da se ortacenje sa Srbijom ne ljubaka .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija