• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.06.2021

14:28

CEO SISTEM ODBRANE JE IZUZETNO PONOSAN NA NJEN REZULTAT! Stefanović primio pobednicu Beogradskog maratona! Foto

www.mod.gov.rs

Politika

CEO SISTEM ODBRANE JE IZUZETNO PONOSAN NA NJEN REZULTAT! Stefanović primio pobednicu Beogradskog maratona! Foto

Podeli vest

Ministar odbrane Nebojša Stefanović primio je danas pobednicu 34. Beogradskog maratona Nevenu Jovanović, kapetana prve klase Odreda Vojne policije specijalne namene "Kobre" Vojske Srbije

Stefanović je izrazio zadovoljstvo poznanstvom sa Nevenom i istakao da je ceo sistem odbrane izuzetno ponosan na njen rezultat.

Dodao je da, imajući u vidu sve njene prethodne uspehe, Nevenin rezultat na 34. Beogradskom maratonu nije bio neočekivan, ali da je, kako je rekao, utoliko značajniji budući da njeno angažovanje u specijalnoj jedinici "Kobre" podrazumeva intenzivan rad.

Foto: www.mod.gov.rs

Stefanović je Neveni simbolično poklonio cveće i sportsku opremu, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane.

Nevena Jovanović je jedina žena oficir u specijalnim jedinicama Vojske Srbije, a u nedelju je pretrčala stazu dužine 42 kilometra za 3 sata, 12 minuta i 27 sekundi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija