• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.06.2021

09:32

NAROD NA TVITERU PRAVI SPRDNJU S JEREMIĆEM: Maleni, kome ćeš se ti revanširati sa manje od 2,8% podrške?! Nemaš dovoljno ni za skraćeni cenzus!

Politika

NAROD NA TVITERU PRAVI SPRDNJU S JEREMIĆEM: Maleni, kome ćeš se ti revanširati sa manje od 2,8% podrške?! Nemaš dovoljno ni za skraćeni cenzus!

Podeli vest

Da lider Narodne stranke Vuk Jeremić nema podršku građana Srbije mnogo puta je dokazano, a sada je narod počeo da se na društvenim mrežama šegači sa Vukom Jeremićem poručujući: Maleni, kome ćeš se ti revanširati sa manje od 2,8% podrške u biračkom telu?! Nemaš dovoljno ni za skraćeni cenzus!

 

- Kako mislite da se revanširate bilo kome, za bilo šta, sa 60 kilograma težine, metar i po visine i samo 2,8% bedne podrške u  biračkom telu? - bio je jedan od komentara korisnika Tvitera, na koji je Jeremić kratko odgovorio "saznaćete".

- Jedva čekam da saznam. Gorim od nestrpljenja kao seoski mladoženja prve bračne noći - završio je korisnik Tvitera. 

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 2 godine

kako je lepo biti lud e pa Vuće samo nastavi tako i do izbora češ imati 0,05% glasova šta misliš da ti mi plačamo da letiš ekstra klasom zato što misliš da si dobar

Milan

pre 2 godine

Jeremić na jednu stranu priča kako je protiv nasilja, a na drugu preti kako bi se razračunao na silu sa protivnicima.

Goran

pre 2 godine

Ne mora Jeremić da se brine kako će da ostvari pretnje, pošto nikada neće biti u prilici da ima mogućnosti da to uradi.

Velja

pre 2 godine

Jeremiću su samo takve pristalice i ostale, oni koji bi da zloupotrebe državni aparat i naslađuju se atakom na protivnike.

Jana

pre 2 godine

Jeremic previse masta to nije dobro po njegovo zdravlje.

Jerina

pre 2 godine

Jeremic za sprdnju i sluzi za drugo nije ni sposoban.

Tijana

pre 2 godine

Jeremić je previše poleteo. Grdno se vara ako misli da građani podržavaju njegove ideje jer ni cenzus ne može da pređe. Vuk može da sprovodi revanšizam u svojoj stranci koja je puna preletača.

Hobit J Vučičević

pre 2 godine

A to pišeš ti moralna, mentalna i fizička gromada. Visok si 153 cm a IQ ti je za dva broja manji od broja obuće (a gaziš broj 34) i nemaš obraz ni za šamar!

Miro

pre 2 godine

Mali Pozderac sanja o povratku. Sam za sebe ne glasa ako je trezan.

Vlade

pre 2 godine

Lepo su mu rekli u Evropi ga hoće, al srpski narod ga neće. Ne znam koga hoće da upeca sa ovim pretnjama, valjda misli da će zastrašivanjem narod nešto uspeti.

biggedora

pre 2 godine

Za globalizaciju i sve rdjavo u svetu krivim, tanga gace, wonderbra i vijagru. Tange i wonderbra od svake seljancice napravile stalete, a vijagra od svakog mlitavog napravila Vuka Jeremica. U stvari vijagra od Vuka Jeremica napravila K...C politicara E Jeremicu sve mislis hodas, trcis....ali cekaj dok te izvade iz dubka za bebe, tako ces ta tresnes o pod. Trebao bi iznad dupeta da tetoviras "Sto se kacis kad si slabiji"

Petar

pre 2 godine

Pa Jeremic nije ni za sta drugo, samo za sprdnju.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija