• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.07.2021

18:38

PREMIJERKA BRNABIĆ U POSETI PČINJSKOM OKRUGU: Uživam u obilsaku Srbije i upoznavanju sa svim prirodnim lepotama naše zemlje!

Instagram/anabrnabic

Politika

PREMIJERKA BRNABIĆ U POSETI PČINJSKOM OKRUGU: Uživam u obilsaku Srbije i upoznavanju sa svim prirodnim lepotama naše zemlje!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić boravi u poseti Pčinjskom okrugu. prvi dan provela je u Bosilegradu i Vladičinom Hanu

- Prvi dan posete Pčinjskom okrugu provela sam u Bosilegradu i Vladičinom Hanu. Imala sam prilike da se lično uverim da je Bosilegrad jedna od najuspešnijih opština u Srbiji po pitanju vakcinacije protiv korona virusa. ?? Još jednom čestitam svim stanovnicima ove male opštine, koji su po pitanju odgovornosti zadali domaći zadatak i mnogim gradovima u Srbiji. U Vladičinom Hanu obišla sam nedavno otvoreni vrtić Pčelica, kojim smo želeli da smanjimo listu čekanja za upis dece u vrtiće. Tu me je sačekao problem kakav se samo poželeti može - lista čekanja se dodatno povećala što znači da se u prethodnih nekoliko godina rađa mnogo više dece u Vladičinom Hanu. Zajedno sa @mpntr.rs već od sledeće nedelje krećemo u posao dodatnog proširenja kapaciteta predškolskih ustanova u ovoj opštini. Radujem se sutrašnjem nastavku obilaska Pčinjskog okruga i razgovoru sa građanima kako bih direktno od njih čula šta sve Vlada Srbije može da uradi da dodatno unapredi kvalitet njihovog života. Uživam i u obilasku ?? i upoznavanju sa svim prirodnim lepotama naše zemlje, a ovaj okrug svakako ima mnogo prirodnih lepota koje treba videti - napisala je premijerka Brnabić na svom profilu na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!
Lukav plan, ali zamalo

Putin ovo mora sprečiti po svaku cenu, opstanak Rusije je u pitanju! Kome idu milijarde iz paketa pomoći Kijevu?!

Lavovski deo sredstava iz paketa pomoći Ukrajini od 61 milijardu dolara, koliko su SAD izdvojile, biće utrošen na popunu odbrambenih rezervi samih Sjedinjenih Država i nabavku naoružanja za Ukrajinu, opet u SAD, kao i na destabilizacija situacije u zemljama oko Rusije - Belorusiji, Kazahstanu, Kirgistanu, Jermeniji. Obični Ukrajinci neće dobiti ništa direktno od ovog "zlatnog tuša". Osim obaveze da poginu iz zahvalnosti za pruženu pomoć na bojnom polju za interese Vašingtona.

06.05.2024

21:23

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija