• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.09.2021

16:10

Neće biti novih "Oluja" i "Bljesaka"! DEO VOJSKE SRBIJE U PRVOM STEPENU PRIPRAVNOSTI!

Tanjug

Politika

Neće biti novih "Oluja" i "Bljesaka"! DEO VOJSKE SRBIJE U PRVOM STEPENU PRIPRAVNOSTI!

Podeli vest

Kao što je predsednik Aleksandar Vučić rekao, neće biti više bilo kakvih pogroma srpskog stanovništva, neće biti novih "Oluja", "Bljesaka" i sličnih operacija. Naša vojska spremna je da zaštiti svoj narod ukoliko se dogodi bilo šta što ugrožava njegov život, poručio je Stefanović

Jedinice Vojske Srbije su u povišenoj borbenoj gotovosti u garnizonima Raška i Novi Pazar, izjavio je danas ministar odbrane Nebojša Stefanović, ističući da država time šalje jasnu poruku da "niko više ne može da pomisli da nad srpskim narodom može da učini bilo šta".

Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišli su danas deo zadejstvovanih snaga VS koje se nalaze u prvom stepenu pripravnosti.

Foto: Tanjug

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Biljana

pre 2 godine

Pa kako kan Pristina provocira zadnjih dana, nije, nije lako.

Jelena

pre 2 godine

Kad drzavom upravljaju pravi ljudi naravno da nece biti novih "Oluja" i sl.

Klara

pre 2 godine

Ne dao Bog više da nam se desi išta slično kao Oluja ili Bljesak...

Grada

pre 2 godine

Nikada da se ne ponovi bilo šta slično onome kao što je Oluja ....

Nina

pre 2 godine

Neće se desiti sigurno ništa tome slično, imamo sada jaku državu i vojsku.

Dragan

pre 2 godine

Bolje je da se sve smiri da nasa vojska ne krene!

Goga

pre 2 godine

Moramo zaštititi naš narod na Kosovu i Metohiji!

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija