• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.01.2022

14:50

Zelenović i Ćuta se opet proglasili za ekologe, istakli parole i blokirali put na 15 minuta... Ako Đilas sad ne da još jedno mesto na listi, NIKAD NEĆE!

printscreen Twitter/@Vladimir_Orlic

Politika

Zelenović i Ćuta se opet proglasili za ekologe, istakli parole i blokirali put na 15 minuta... Ako Đilas sad ne da još jedno mesto na listi, NIKAD NEĆE!

Podeli vest

Potpredsednik SNS Vladimir Orlić oglasio se na Tviteru povodom današnjih "ekoloških protesta" istakavši da "ako Đilas sada ne da još jedno mesto na listi, nikad neće"

 

- "Skupština stanara" koja ide na Đilasovu listu, Zelenović i neostvareni gazda MHE Ćuta jači nego ikad. Opet se proglasili za "ekologe", istakli desničarske i antivakserske parole, pa istrčali na autoput, u trajanju od 15 min? Sad ako Đilas ne da još 1 mesto na listi - neće nikad - napisao je Orlić na Tviteru. 

Foto: printscreen Twitter/@Vladimir_Orlic

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VOJIN

pre 2 godine

А КО БИ ИХ ИНАЧЕ И ПОМЕНУО ???

Ljubiša

pre 2 godine

Šta radi država? Šta će biti ako neko podleti pod auto, ko će biti kriv, vozač, onaj kohi je organizivao blokadu, ili država, koja izigrava, ni sama ne zna šta? Vučiću, počeo si da gubiš konce... Idi ti dok je vreme, jer nisi krao kao neki gradonačelnuci, i ne mogu ti ništa, a ko god da dodje umesto tebe, zaslužujemo ga. Ovako se ozbiljna država ne vodi, nego kao u Hilandiji. A, ako izvedeš policiju, pusti ih da rade svij posao, a ne da im lone noge. Bravo za holandjansku policiju.

Gliga11

pre 2 godine

Al su se sakupili, svaka im cast, podrska im je na nivou.

Marko

pre 2 godine

Ćuta i Zelenović su lažni ekolozi koji koriste situaciju za političko delovanje.

Ana

pre 2 godine

Zelenovic od zelenog ima samo u prezimenu, ostalo sto se tice naroda ne interesuje ga, ali voli lovu.

Branko7

pre 2 godine

GOSPODO NEMOZE !!! NIKO NE ZURI DA PREUZME VLAST KADA JE U DRZAVI LOSE !!!! NIJE IDEALNO NIGDE PA NI U SRBIJI ALI SKORO JE SVE KAKO TREBA , JOS PAR GODINA BICE ODLICNO !!! VUCIC SVE URADIO - PLATE - AUTOPUTEVI - INVESTICIJE - BOLNICE - ITD - ITD - ITD I SADA HOCE DA PREUZMU VLAST....SAMO U SNU , DZABE REŽITE OPOZICIONARI ....ZIVELA SRBIJA !!!!

Branko7

pre 2 godine

P.S. : Ti bi bilo odprilike : Piksi odveo nacionalni tim u fudbalu na Svetsko Prvenstvo i sada ga , nedaj boze , zameni neko ljubomoran , neznalica , sto ga mrzi i kritikuje...e to vec nece moci... Za sve uzimam primere iz sporta !!!! Pozdrav !!!

Vlada

pre 2 godine

Šaka jada koja je plaćena od strane Đilasa.

Grada

pre 2 godine

Oni nisu prošli pored ekologa....Ne znaju ni šta znači to.

Kasija

pre 2 godine

Dele naše pare ovim maloumnicima koji idu po ulicama i prave nerede

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija