• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.01.2022

12:01

ĐILASOVSKI MEDIJI NEMAJU NI STIDA NI SRAMA! Tvrde da je VUČIĆ ZAKAZAO ATENTAT u izborne svrhe?!?

Fotoilustracija/AP

Politika

ĐILASOVSKI MEDIJI NEMAJU NI STIDA NI SRAMA! Tvrde da je VUČIĆ ZAKAZAO ATENTAT u izborne svrhe?!?

Podeli vest

Tabloid "Danas" objavio je danas još jedan u nizu tekstova o planiranom atentatu na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kako su ovih dana insinuirali portali koji su pod direktnom kontrolom Dragana Đilasa, među kojima je i pomenuti, dojava o planu ubistva šefa države je lažna. Ipak, kako ih je juče demantovao bivŠi lider opozicije i protivnik Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima 2017. godine Saša Janković, okrenuli su ćurak pa su se fokusirali na tekstove koji se bave time zašto je javnosti obelodanjena informacija o planiranom atentatu

 

Kako navodi đilasovski list Danas u tekstu pod naslovom Atentat zakazan za februar u izborne svrhe, obelodanjivanje monstruoznog plana za "skidanje glave" Aleksandra Vučića omogućava kriminalcima da se izvuku. Trebalo je, dakle, ćutati, pa ako se desi, da ovi kojima smeta što je objavljeno mogu neometano da viču: "mafijaški obračun!"

Nikome od svih tih "pametnjakovića" da padne na pamet da prozbori o tome da u vreme društvenih mreža, upravo objava u javnosti služi kao zaštita da se atentat ne dogodi i menja tok događaja!

Da se oni pitaju nešto u ovoj državi, ćutali bi i narod ne bi znao šta se planira i kuje u njihovoj zemlji.  

Podsetimo, bivši lider opozicije i protivnik Aleksandra Vučića u predsedničkoj trci 2017. godine, Saša Janković, objavio je na Tviteru da mu je potvrđeno da je pripreman atentat na predsednika Srbije i time demantovao sve đilasovske tekstove. 

– Prema mojim skromnim izvorima spolja, planovi za atentat na Aleksandra Vučića su, po prvi put – stvarni. Sve informacije su stigle iz inostranstva, domaće službe su potpuno zatečene. Kako ne bi bile? A detalji zabrinjavaju – napisao je Janković. 

Foto: Informer

Očigledno je da pošto opozicione tekstove desetkovao čovek iz njihovih redova, morali su da pronađu drugi ugao napadanja. Kod njih može sve, samo ne istina! Bitno je da se napada! 

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Koga briga šta pišu i pričaju Đilasovci! Mislim da bi državni organi trebali da ispitaju i njihovu umešanost u sve ovo vezano za pripremu atentata! Nisu oni baš nevini u svemu tome, ako bi se ne daj bože ostvarili ti planovi oko atentata, oni bi jako profitirali! To bi im bila jedina šansa da se dokopaju vlasti, mada i u tom slučaju su njima šanse minimalne, ali ipak šanse! Nek crknu dušmani!!!

Nina

pre 2 godine

Nikog nije briga šta komentarisu Djilasovci, drzavi organi treba da ispitaju njihovu umešanost za pripremu atentata. Jer to je njihova jedina sansa da se dokopaju vlasti.

Sonja

pre 2 godine

Đilas I njegovi saradnici žive od lazi i lažnih vesti. Ko njima još veruje.

Stanislava

pre 2 godine

Ђиласовци само измишљају јер немају паметнија посла. Боље да се покрију ушима.

zora

pre 2 godine

Vucicu to nije potrebno BAGRO, mlati vas sa 60% glasova. Ziveo Vucko, zivela Srbija u inat dusmanima.

Njanja

pre 2 godine

Đilasovci su svojim izjavama dokazali da nemaju ni stida ni srama njihove izmišljotine su postala apsolutno ružne i van svakih komentara . Svima im treba kupiti Bonton da se prisete osnovnih stvari

Alex

pre 2 godine

Ma kakvi Djilasovci… oni od svojih laži više ne znaju ni šta pričaju …!

Alexa

pre 2 godine

Djilasovci nikad i nisu imali ni srama ni stida …

Mila

pre 2 godine

A cime bi se drugo sluzili Djilasovski mediji sem sirenja lazi i neistine.

Nena

pre 2 godine

Nikako mi.se ne svidja ova Djilasova infantilnost. Razumem da i odrasli treba da mastaju i imaju snove ali za razliku od dečijih, njihove želje bi trebalo da budu makar sa nekom šansom za ostvarenje,ovo ne ide nikako!A još optuživali nekog da je zakazao atentat u izborne svrhe,ovo je zbogom pameti !

ina

pre 2 godine

Djilasovi mediji su toliko ljubomorni da svaki dan izmisljaju nove lazi

jjj

pre 2 godine

Svaki dan treba potapati Djilasove istinom jer to njih najvise boli

jjjuujj

pre 2 godine

Djilasovi su toliki lazovi da kad cuju istinu beze ko djavo od krsta

jelena

pre 2 godine

Izuzetno zabrinjavajuce je sto se uporno vodi hajka na predsednika Vucica i stvara se ovakva atmosfera u medijima. mup radi svoj posao i nadam se da ce se sve razotkriti i organizatori naci iza resetaka

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija