• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.01.2022

11:41

Čak je i IVAN IVANOVIĆ shvatio: ĐILASOVA ELITA IZ KRUGA DVOJKE SE POPIŠALA PO BEOGRAĐANIMA!

Politika

Čak je i IVAN IVANOVIĆ shvatio: ĐILASOVA ELITA IZ KRUGA DVOJKE SE POPIŠALA PO BEOGRAĐANIMA!

Podeli vest

Voditelj Ivan Ivanović je izgleda konačno shvatio u kakvo se kolo uhvatio kad je otvoreno stao na stranu tajkunske opozicije i uhlebljenje našao u medijima pod kontrolom tajkuna Dragana Đilasa i Dragana Šolaka

Reagujući na sramno gostovanje reditelja Gorana Markovića i Đilasovog kandidata za gradonačelnika Beograda Vladete Jankovića u Utisku nedelje, kada su se otvoreno rugali stanovnicima prigradskih naselja prestonice, Ivanović je na Tviteru poručio da su se "isšorali po građanima"

- Ne možemo da raskrstimo sa devedesetima, a da ne raskrstimo i sa DSS-om. Lepo se isšorao krug dvojke po ostalim građanima, a da njihov kandidat još nije ni odlučio da li prihvata kandidaturu. Ja bih samo voleo da ova arogancija ne vrati ljude u apstinenciju. Ima za koga da se glasa, nemojte sad da batalite sve zbog salonaca - napisao je Ivanović.

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, sinoć je reditelj Goran Marković u Utisku nedelje spomenik Stefanu Nemanji nazvao nakazom i dodao da bi ga "proterao" u Marinkovu baru, dok se Janković, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda, Vladeta Janković, se grohotom smejao.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Nije on jadan ništa shvatio! On se samo uplašio! Uplašio se da će i oni korisni idioti, koji bi možda glasali za njegove gazde, posle ovoga odustati od toga! I dalje je on jedan običan mali glodar!

Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 2 godine

Ono kad se titov pionir predstavlja kao komita ?

Dragi

pre 2 godine

Nakazo od čovjeka. Smradu ljudski. Sve sam mislio da su Rade i Olivera bili dobri, veliki ljudi...vjerovatno zato što sam odrastao u sistemu koji je glorifikovao glumce, ali sam se prevario. Ne, oni su bili isti kao i ovaj govnar...oni su ga ovakvog stvorili i ovako vaspitali. Isto važi i za ovo ruglo od novinarke...Olja Bećković.

ratko

pre 2 godine

bruka i sramota mislim da gori mulj od njih ne postoji

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija