• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2022

09:26

Novinar RTRS poručio Đilasu: Za premijerku predlažeš Mariniku, a znamo šta ona misli o RS - JOŠ NAS NAPADAŠ I ZA IZBORE... Čudno je sve ovo!

printscreen

Politika

Novinar RTRS poručio Đilasu: Za premijerku predlažeš Mariniku, a znamo šta ona misli o RS - JOŠ NAS NAPADAŠ I ZA IZBORE... Čudno je sve ovo!

Podeli vest

Novinar Radio televizije Republike Srpske Branimir Đuričić osvrnuo se na Tviteru na postupke lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa uoči predizborne kampanje...

 

Đuričić s nevericom primećuje da je Đilasova odluka o kandidaturi Marinike Tepić, koja Republiku Srpsku smatra genocidnom, za premijera, ali napad na Srbe iz RS vezano za izbore, vrlo čudni postupci. 

- Đilas (poreklom iz Drvara) jedan je od osnivača B:92, vlasnik je Danasa, za premijerku predlaže Mariniku... Na sve njihove stavove o Srpskoj, sad nas grubo optužuje za izborni inženjering u Srbiji. Čudno je sve ovo, inteligentan je, nemoguće da nije svestan posledica - napisao je novinar RTRS.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MrKamenjarac

pre 2 godine

....sta,ova govnara da bude premijerka???paSrbiju i srbski narod......istog dana bi trazio da promenim drzavljanstvo......

Rade R

pre 2 godine

Nije Đilas inteligentan! To je, po meni, jedino što je pogrešna konstatacija! Inteligentan čovek gleda i u prošlost i u budućnost, podjednako! A Đilas vidi samo današnji dan a sutra će da razmišlja o sutrašnjem danu! On gleda kako danas da se dokopa državnih resursa od kojih će on moći da otima otkida novac i trpa u svoje džepove, odnosno na svoje bankovne račune svuda po svetu! Tako da on, po meni, nije inteligentan! On je školovan, a to ne znači inteligentan, samo znači da je završio neke škole! Ali je on u suštini samo pohlepan, gladne mu oči! Nema nikakvih ljudskih vrednosti pa mu novac daje samopouzdanje, moć! Jednostavno bolestan!

samopostovanje

pre 2 godine

nije nista cudno...jasno je zutima da ne mogu pobjediti...ali neko im je obecao da ce ubiti vucica...zato moraju biti ostro kontra vucicu i srbiji...kada ubiju vucica onda su oni prirodni nasljednici

Mikabg

pre 2 godine

Gospodine Đilas, povodom vaših izjava u javnosti o Srbima iz Republike Srpske, samo bih vas zamolio da javno objavite poreklo vaših roditelja. Otac poreklom iz okoline Drvara, a majkini kolonizirani sa Korduna i Banije!!! Inače, po nekim navodima, porodica Đilas potiče iz Istre, a jedan deo se preselio u BiH, a drugi u Crnu Goru!!???? Zapamtite dobro svoje korene.

Knez

pre 2 godine

Drvar-Mali Cvjetnić, eto mi porekla, a MM (mašinskom mozgu) i mojim Krajišnicima evo poruka: Orao muve ne lovi Između dva zla, nećeš naći šta je bolje. Brat ostaje brat čak i aki je neprijatelj. Poruke sa Atosa, Svete gore, našeg Hilandara. Ne dopustite da vas MM izbaci iz koloseka.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija