• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2022

14:17

OGROMNO HVALA GRAĐANIMA SRBIJE! Nisam neko ko se diči i hvali vlašću, već sam ponizan pred svojim narodom koji mi je to svojim poverenjem omogućio!

Informer/Peđa Milosavljević

Politika

OGROMNO HVALA GRAĐANIMA SRBIJE! Nisam neko ko se diči i hvali vlašću, već sam ponizan pred svojim narodom koji mi je to svojim poverenjem omogućio!

Podeli vest

Predsednik SNS Aleksandar Vučić, koji je osvojio drugi mandat predsednika Republike već u prvom krugu predsedničkih izbora, objavio je danas na instagramu "avucic" video snimak u kojem je zahvalio svim građanima koji su glasali za njega

 

"Ogromno hvala građanima Srbije. Želim da se zahvalim svim divnim ljudima koji su nam pružali podršku, ogromnu ljubav, i da kažem da sam ponosan na našu kampanju, što je bila njačistija i najlepša u istoriji Srbije", naveo je Vučić u snimku, sastavljenom od kadrova sa predizbornih skupova i njegovog sinoćnjeg obraćanja u izbornom štabu.



Vučić je naveo i da nije neko ko se diči i hvali vlašću, već je ponizan pred narodom, koji mu je to svojim poverenjem omogućio.

"Imam samo jednu želju da se pred svim građanima Srbije poklonim i kažem veliko hvala za nešto što niko nikada od građana Srbije nije dobio", rekao je Vučić, koji se sinoć nakon obraćanja poklonio građanima Srbije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Emina

pre 2 godine

Vučić je svojim radom, trudom dobio poverenje građana Srbije. Zato i imaju toliku podršku.

Ivana

pre 2 godine

Narod prepoznaje posvećenost, trud i volju za dobrobit naše zemlje. Svi zajedno u sigurnu i bolju budućnost.

kole

pre 2 godine

Vučić je neko ko je svojom skromnošću i radom zadobio poverenje gradjana, siguran sam da će Srbija nastaviti da se razvija sa njim na mestu predsednika.

kole

pre 2 godine

Sa druge strane na izborima je bila bahata opozicija koja ne radi ništa i samo vredja, zato je i prošla na izborima kako je prošla.

Maja

pre 2 godine

Gradjani cene rad i rezultate i zato su u tolikom broju glasali za našeg predsednika.

Biba

pre 2 godine

Po ovakvim rezultatima se sve može videti, bravo!

Stevan

pre 2 godine

Građani Srbije su svim srcem uz Vučića jer je on jedini koji radi u interesu naroda.

Marko

pre 2 godine

Narod je pokazao kome veruje i kome daju podršku.

Darko

pre 2 godine

Bravo za sve građane koji su odlučili da nastave putem napretka.

Mina

pre 2 godine

Zahvnost je uzajamna. Mi gradjani smo samo uzvratili na podrsku, dobru nameru, za sve sto je uradio za Srbiju sto niko nije do sada.

Jovica

pre 2 godine

Narod je opravdao sve sto je Vučic uradio za njih!

VesnaP

pre 2 godine

Ponosna sam što živim u predivnoj Srbiji koja ima predsednika z aponos, predsednika koji je toliko toga dobrog učinio za svoj narod i ponosna sam na svoj narod koji to prepoznaje i ceni.

Marija

pre 2 godine

Ako je neko zaslužio potpunu podršku građana onda je to definitivno Vučić.

Neda

pre 2 godine

Sada nastavljamo još jače i moćnije da radimo i napredujemo kako bi Srbija postala još bolje i kvalitetnije mesto za život.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija