• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2022

11:26

Vučić o hrvatskim medijima: KAKO SAM JA TO JUČE DIVLJAO?! NJima ne bi bilo divljanje samo ako bih govorio „Za dom spremni“ - JA TO NEĆU!

printscreen

Politika

Vučić o hrvatskim medijima: KAKO SAM JA TO JUČE DIVLJAO?! NJima ne bi bilo divljanje samo ako bih govorio „Za dom spremni“ - JA TO NEĆU!

Podeli vest

Vučić je, na pitanje da prokomentariše pisanje hrvatskih medija da je navodno juče prikazom naoružanja gostu iz Egipta "divljao" i pitanje čega se Hrvati plaše, kao i da je Andrej Plenković "mudro razbio četnika Vučića", ukazao da su hrvatski mediji pre tri dana pisali da Vučić „nije ni č od četnika“



„U mojoj porodici na žalost ili srećom nije bilo ni četnika ni partizana. Naši su stradali samo zato što su Srbi. Oni su im stavili pravoslavni krst na čelo i zato što su bili kao ugledna porodica oni su odstranjeni“, rekao je on.

Ukazao je da su i 1992. sve kuće Vučića, ukupno sedam, spalili samo za jedno veče.

„Pokazali su svoje pravo lice, neću da ih vređam. Svima je jasno, samo se pitam jesu li se uplašili partizanskog ili četničkog cveta ili venca“, naglasio je on.

Upitao je i kako je divljao juče, dodajući da nije divljao time što je rekao da će Srbija nastaviti da izvozi oružje.

„Nego šta ćemo. Hoćete li da uništimo našu namensku industriju ? Evo sada ću reći uložićemo u narednom periodu još 100 miliona evra u namensku industriju“, poručio je on.

Vučić je kazao da hrvatskim medijima ne bi bilo divljanje samo ako bi govorio „Za dom spremni“ ili izgovorio druge fašističke ili nacističke pozdrave.

„Pošto to neću da izgovaram sve drugo što uradim je divljanje. Oni su napisali toliko tekstova o meni da sam uveren da će i moji praunuci da se ponose svojim pradedom da nikada niko nije dobio toliki prostor, kao jedan mali Srbin, sin čoveka koji je bio posmrtče, jer su ustaše ubile njegovog oca“, konstatovao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tina

pre 1 godinu

Predsednik ce kao i uvek ispuniti svoja obecanja i pripadnici policije ce imati sve bolje uslove za rad!

Marko

pre 1 godinu

Koga više interesuje šta pišu i o čemu pišu hrvatski mediji puni mržnje i zla prema Srbiji, srpskom predsedniku i srpskom narodu

Daliborka

pre 1 godinu

Sva je sreća što naš narod apsolutno više ne interesuje , i o čemu pišu hrvatski mediji puni mržnje i zla prema Srbiji, srpskom predsedniku i srpskom narodu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15