• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.12.2022

20:04

EU DOBILA ODGOVOR VUČIĆA KAKAV ZASLUŽUJE! Petković: Nek se dobro zamisle kada pomisle da ponižavaju Srbiju i srpski narod na KiM!

Tanjug/Strahinja Aćimović

Politika

EU DOBILA ODGOVOR VUČIĆA KAKAV ZASLUŽUJE! Petković: Nek se dobro zamisle kada pomisle da ponižavaju Srbiju i srpski narod na KiM!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković oglasio se nakon reakcije predsednika Aleksandra Vučića na sramotu Evropske unije i brutalno kršenje Briselskog sporazuma.

Petković kaže da je EU dobila odgovor Vučića kakav zaslužuje, a u vezi sa postavljanjem Nenada Rašića, koji nema podršku Srba sa KiM, za ministra za zajednice, odnosno ministra iz "redova Srba".

- Najsramnija izjava Evropske unije do sada, dobila je odgovor predsednika Aleksandra Vučića kakav zaslužuje! Nek se dobro zamisle u EU kada pomisle da ponižavaju Srbiju i srpski narod na KiM 
Njihova antisrpska politika dvostrukih aršina večeras je razobličena! 

- Niko neće moći da protera naš narod sa KiM, pa ni najgori srpski talog udružen sa balkanskim hohštaplerom i opsesivnim srbomrscem Aljbinom Kurtijem - napisao je Petković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
crosdu

pre 1 godinu

Pokazat će njima sad vučko čija mama crnu vunu prede, hahahaha!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija