• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2023

10:51

KAD JE VEĆ MULJALA PO KONTEJNERU, MOGLA JE DA PLJUNE ŽVAKU! Neviđen prostakluk Kurtijeve kandidatkinje za gradonačelnicu Zvečana!

informer.rs

Politika

KAD JE VEĆ MULJALA PO KONTEJNERU, MOGLA JE DA PLJUNE ŽVAKU! Neviđen prostakluk Kurtijeve kandidatkinje za gradonačelnicu Zvečana!

Podeli vest

Kurtijeva kandidatkinja za gradonačelnicu Zvečana Slađana Pantović, koja je glasala jutros u kontejneru do koga je došla u pratnji policije, osim "patriotizma", pokazala je i zavidno kućno vaspitanje...

Slađana Pantović je pred kamerama, kod je obavljala svoju dužnost za Kurtija, žvakala žvaku?!?

Rekli bi ljudi, kao da je Kurti vaspitao...

Sva sreća pa ona na ovim lažnim kontejnerskim izborima ne predstavlja Srbe sa KiM, već samo svoj šefa Aljbina Kurtija.

Nakon povlačenja kandidature Aleksandra Jablanovića iz Partije kosovskih Srba za mesto gradonačelnika Leposavića, Pantović je jedini "srpski" kandidat za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova.

Srbi na severu Kosova i Metohije bojkotuju izbore, a Srpska lista je još ranije pozvala narod da bojkotuje izbore, koje, kako su naveli u saopštenju, organizuje Aljbin Kurti 23. aprila u opštinama Severna Mitrovica, Zvečan, Zubin Potok i Leposavić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MarkoG

pre 1 godinu

Pa da, glibulja, nekulturna i pokvarena! Nasledjuje Kurtija u svakom slucaju!

Kosovka devojka

pre 1 godinu

Šta okrene čoveka protiv njegovog naroda,porekla,prezimena?

Ana

pre 1 godinu

Slađana treba da se stidi svog postukpa, Kurti joj je bolji od svoje države? Ona je izdajica srpskog naroda!

Jela

pre 1 godinu

Sta ocekivati drugo od Kurtijevih ljudi ,sem prostakluka

Nata

pre 1 godinu

Srbi su jedinstveni,nece na Kurtijeve izbore, poneka izdajica kao sto je Sladjana ,izadje i to u pratnji Kurtijeve policije!

Ana

pre 1 godinu

Strasno ostaće upamćena kao izdajica svog naroda .

Sonja

pre 1 godinu

Pretstavlja svog sefa Kurtija I shodno tome tako se i ponasa.

Zvezdica

pre 1 godinu

Pa da zna za kulturu i moral, ne bi donela odluku da bude na strani čoveka, kao što je Kurti.

Ena

pre 1 godinu

Zbog svih nepravdi koje doživljavaju srbi nikad nisu bili složniji, a uvek se nađe po neki izdajnik. Za sad je to Slađa.

dragan75

pre 1 godinu

OTPAD OD OTPADA SRPSKOGA RODA ! SVE DRUGO JE SUVISNO RECI. IYDAJNICI SRBSKOGA RODA ,DOLAZI STRASAN SUD I ZA VAS . KOD BOGA SE NECETE OPRAVDATI.

Jelena

pre 1 godinu

Niti stida niti srama niti osnovne kulture. Ona je sramota za srpski rod. Za šaku para se prodala Kurtiju. Gde je obraz,nema ga. Odvratno i sramotno.

Luka

pre 1 godinu

I evo Sladjane izdajnika srpskog naroda. Treba da se srami. Došla da glasa za samu sebe.

Bibi

pre 1 godinu

Misli Kurti da će na ovaj način da oslabi srpski narod, ali oni su nikad složniji.

Sapy

pre 1 godinu

Kakva je ovo kobil...?Treba joj zabranuti ulaz u centralnu Srbiju.

Jela

pre 1 godinu

Aljkavuša i besramnica Sladja ,okrenula leđa svom narodu

Tanja

pre 1 godinu

U svakom žitu ima kukolja tako i među nama samima. Kurtijeva miljenica koja se prodala za šaku para ide protiv svog Srpskog naroda.

Ana

pre 1 godinu

Prodala je veru za veceru! Sram je bilo, i nekulture, i toga sto izdaje svoj narod!

Lady13

pre 1 godinu

Nije stigla da je nauči osnovnoj kulturi drugarica Katarina Ađančić ,stigla je samo da je odvede kod plastičnog hirurga da je oporavi jer je propala od prekomerenog unosa alkohola!

Lana

pre 1 godinu

Od nje se i moglo očekivati takvo ponašanje! Trebala je da uđe u kontejner i da iz njega ni ne izlazi! Nemaju ni obraza ni srama!

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija