• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2023

21:48

Dozvoljeno im je da ubijaju Srbe, niko o tome ne vodi istragu! Predsednik o dramatičnoj situaciji na KiM!

printscreen/Tv Pink

Politika

Dozvoljeno im je da ubijaju Srbe, niko o tome ne vodi istragu! Predsednik o dramatičnoj situaciji na KiM!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić gostujući na Pink TV govorio je o situaciji na Kosovu i Metohiji.

- Nažalost više nećete moći da mi vidite osmeh na licu - rekao je Vučić počevši da govori o situaciji na KiM i dodao:

- Naravno je da reč o triku.- 

- Srbi kažu: 'Čekali smo 10 godina formiranje ZSO, hapsite nam ljude, pucate u njih'. A pritom, srećom, nijedan Albanac nije ranjen. Dozvoljeno je ubijati Srbe jer niko ne vodi istrage o ranjenim Srbima - istakao je i dodao da nikoga nije briga ko je upucao Dragišu Galjka.

- Nije problem da morate nekad da popustite jer je neko jači. Ali je problem kad vas neko tretira, i to celu zemlju, sve nas, kao kretene. Maltretiranje traje svakog dana. Mimo Briselskog sporazuma postavljaju punktove. - 

Onda malo podignu optužnice, pa prete sa bi uneli nesigurnost u narod. Onda me pozovu Šolc i Makron, tada sam u Kišinjevu bio mnogo ljut. Kažu Albanci će morati da podnesu ostavke, a vi ćete morati da učestvovati na izborima.

Na sve to Kurti kaže „nas to ne interesuje“. Igraju se igre sa nama. Jer znaju da imamo šta da izgubimo, da imamo dobru ekonomiju. Ako kažete ne, šta hoćete ljudi od nas?

Kao sa decom. Nisam ja ni ćorav ni glup. I sve vidim i sve znam. I bolje igram šah od njih. Nije to problem, problem je što oni imaju sirovu i surovu silu. Jedino ih i interesuje kako i na koji način da sačuvaju svoje čedo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi
Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi

Danas se u Višem sudu u Beogradu nastavlja suđenje u krivičnom postupku protiv bračnog para Kecmanović, Vladimira i Miljane, čiji je sin Kosta 3. maja prošle godine ubio devet učenka i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a odmah potom biće održano i pripremno ročište u parničnom postupku koji je pokrenuo dečak koji je ranjen u masakru.

21.05.2024

08:25

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija