• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.07.2023

11:34

Totalna bolest mozga Đilasove stranke! Podnose krivičnu prijavu zbog "krađe" 5,5 km Auto-puta mira

Tanjug Vladimir Skorcic

Politika

Totalna bolest mozga Đilasove stranke! Podnose krivičnu prijavu zbog "krađe" 5,5 km Auto-puta mira

Podeli vest

Stranka slobode i pravde totalno gubi kompas i pokazuje ozbiljnu bolest mozga, jer je najavila da će u petak podneti krivičnu prijavu protiv "nepoznatog" počinioca zbog "krađe" 5,5 kilometara Auto-puta mira.

Kako oni kažu to sad kao nije autoput, nego običan put?! A ničega bilo nije. Pa kao podnose krivičnu prijavu, jer fale dve trake?!! Njima je život sprdnja, država sprdnja, isti su kao ovi sto se brčkaju ispred Skupštine u bazenu.

Ni ideja, ni politike, ni odgovornosti, njihov jedini politički program je sprdanje sa državom i narodom. Ali i trpanje novca u džepove!

Ovo je pokazatelj da oni samo umeju da kritikuju aktuelnu vlast i predsednika Vučića koji gradi i gura državu Srbiju napred, a sve zarad toga kako bi prikupili jeftine političke poene.

No, narodu je sve odavno jasno, jer oni ovakvim postupcima sebe ukopavaju i pokazuju građanima Srbije svoje pravo lice. 

Foto: prinstscreen

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija