• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2023

13:40

Pobili se oko fotelja - Ćuta podnosi ostavku i pljuje po stranačkim partnerima!

Printscreen You Tube/Tanjuig

Politika

Pobili se oko fotelja - Ćuta podnosi ostavku i pljuje po stranačkim partnerima!

Podeli vest

Aleksandar Jovanović Ćuta podneće ostavku na sve funkcije u stranci Zajedno.

Opozicija puca po šavovima! Kopredsednik stranke Zajedno i lider takozvanog Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta ne želi više da sarađuje sa Nebojšom Zelenovićem.

Ćuta je istakao da svi članovi Ekološkog ustanka napuštaju stranku Zajedno. Razlog je to što je Zelenović, bez da ih je prethodno obavestio, napravio  savez sa strankom SRCE Zdravka Ponoša, Demokratskom strankom i Rumunskom partijom, a da je čašu prelilo to što im je oteta stranica Ekološkog ustanka.

Jovanović navodi da je Fejsbuk stranica Ekološkog ustanka preuzeta od strane bivšeg člana Ekološkog ustanka i narodnog poslanika Đorđa Miketića, kome je povereno da bude takozvani super-admin.

- On kontroliše šifru stranice. Njemu je palo na pamet da otme ono što smo krvavo stvarali i da onemogući meni i članovima Ekološkog ustanka da postavljamo objave na sopstvenoj stranici. Drugim rečima, mi smo isterani iz svoje kuće, tako da 80.000 pratilaca Ekološkog ustanka može da gleda objave isključivo stranke Zajedno - rekao je Jovanović za portal Nova.rs, koji je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka.

Totalni raspad sistema među lažnim ekolozima je još jedna potvrda da među opozicijom u Srbiji nema sloge, te da im je jedino bitno da se dokopaju fotelja kako bi mogli da pljačkaju Srbiju kao što su to činili od 2000. do 2012. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija