• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.09.2023

13:55

Jogurt, krompir, parizer... Ovi proizvodi su od srede dosta jeftiniji!

Tanjug/Rade Prelić

Politika

Jogurt, krompir, parizer... Ovi proizvodi su od srede dosta jeftiniji!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je molio ministra unutrašnje i spoljne trgovine Tomislava Momirovića da zajedničkim naporima sa proizvođačima i trgovcima pokušamo da uradimo određene stvari.

- Zahvalan sam i proizvođačima i trgovcima kao i ministarstvu. Postoji lista proizvoda koja će biti označena logom „Bolja cena“ a od iduće srede biće prisutni u svim lancima prodavnica. Spremili smo i cene u regionu zbog laži mnogih da su naše visoke. Ne postoji niko u regionu ko ima cenu hleba kao našu. Evo pileći parizer cena je 399 dinara, a od srede 259,99 dinara. Reč je o ogromnom pojeftinjenju, samo molim ljude da na rafovima pronađu tamo gde piše „Bolja cena“ - kaže predsednik, potom je pokazao još nekoliko proizvoda osnovnih namirnica čija će cena biti znatno niža.

Među proizvodima su mleko, deterdžent, kafa, kao i proizvodi za decu.

- Ovo je veliki rezultat, vama hvala na trudu. Postojaće ljudi koji će sve da obesmišljavaju, ali njima je sve smešno i oni su sve velike projekte obesmišljavali… ali ja sam veoma ponosan, a nama ostaje da radimo da ugovorima o slobodnoj trgovini sa mnogim svetskim zemljama - ističe predsednik i dodaje:

- Deterdžent za posuđe, redovna cena je 126 dinara, a biće 69,9 dinara, ogromno pojeftinjenje. Špagete 75 dinara, a biće 49,9 dinara. Mleko dugotrajno, redovna cena 109,9 a biće 95 dinara. Sok od jabuke 120 dinara, a biće 80 dinara. Krompir je 99 dinara, a biće 60 dinara, Domaći začin je 70, a biće 50 dinara. Šampon za bebe 107,9 dinara, a biće 69,99 dinara, kafa Dobro 100 grama 139,9 dinara, a biće 89,9 dinara - naveo je Vučić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija