• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2023

13:53

Idem u policiju da podnesem prijavu protiv ogromnog nasilja opozicije i pretnji koje dobija - Bulatović najavio borbu protiv vandala

Ata images

Politika

Idem u policiju da podnesem prijavu protiv ogromnog nasilja opozicije i pretnji koje dobija - Bulatović najavio borbu protiv vandala

Podeli vest

Dejan Bulatović, narodni poslanik, govoreći o sramnom ponašanju opozicije u Narodnoj skupštini kaže da je ogromno licemerje na delu, jer se oni navodno bore protiv rijalitija, a od skupštine naprave najveći i najavio je da će podneti prijavu u policiji protiv ovakvog sramnog ponašanja i pretnji koje dobija na društvenoj mreži Fejsbuk

Bulatović za Informer dao ekskluzivnu izjavu o tome da je nasilje koje je preplavilo Srbiju direktna posledica onoga što opozicija promoviše.

- Ogoljeno nasilje koje je preplavilo Srbiju, direktna je posledica onoga što bivši režim, koji se predstavlja kao opozicija, javno promoviše. Javni poziv na šamaranje i linč političkih neistomišljenika je tekovina fašizma i izuzetno opasna pojava koja za posledicu može imati eskalaciju nasilja. Bezobzirnost i ugrožavanje života su postali mantra opozicije i njihovih pristalica - rekao je Bulatović za Informer i najavio da ide u policiju da podnese prijavu upravo zbog pretnji koje je dobijao na drustvenoj mrezi Fejsbuk.

Foto: printscreen

 

Bulatović je, podsećamo, gostujući na Pink televiziji naveo da je u tim klupama sedeo i Ivo Andrić, a da su oni po njima skakali.

Oni tamo lome skupštinski nameštaj i to je užasno. Ajde što spava, popije, to je katastrofa, ali sad su počeli da lome, da prete poslanicima. Kada sam u jednom trenutku govorio, njih 15 me je okružilo - rekao je Bulatović za Novo vikend jutro Jovane Jeremić na TV Pink.

Bulatović je istakao da opozicija takvim ponašanjem poziva na nasilje.

Nasiljem prema poslanicima vladajuće većine vi praktično šaljete poruku javnosti da ih na ulici prebiju oni koji njih podržavaju - ocenio je Bulatović i dodao:

Oni se bore protiv nasilja, a najveći su nasilnici, em što su lopovi, em što su državu uništili, nije to samo opozicija, to je bivša vlast - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija