• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.09.2023

15:20

Papir trpi sve! Nikolić: Bivši režim se okupio da dodatno oteža svojoj zemlji!

sns.org.rs

Politika

Papir trpi sve! Nikolić: Bivši režim se okupio da dodatno oteža svojoj zemlji!

Podeli vest

Danas u holu Narodne skupštine okupili se oni, od zla oca i još gore majke, a svi iz bivšeg režima da nam još jednom pokažu da papir trpi sve, kaže Milica Nikolić, članica Predsedništva SNS

- Razne budalaštine, uglavnom nepismene, kao što je to bio slučaj pre nekoliko dana kada su, kao najgore neznalice, uputivši zahtev za izbore predsedniku Vučiću, pokazali da ne znaju ni razliku između raspisivanja i održavanja izbora. Elementarne pojmove u politici ne znaju, ali kako opljačkati Srbiju, znaju odlično. Tako da ih papir možda trpi, ali građani Srbije, sigurno više neće! - ističe Nikolićeva i dodaje:

- I konačno su priznali, da ih nikada tragedije nisu zanimale, mrtva deca preko koje su jezivo hteli da prikupe političke poene, priznali su da ih ne zanimaju ni plate ni penzije, ni izgradnja Srbije, već isključivo napad na predsednika Vučića. I baš u danu, kada se on lavovski bori za interese naše zemlje u UN, kada je nikada teža situacija za naš narod na КiM i kako je današnji dan izuzetno važan po tom pitanju, kao po Кurtijevoj dirigentskoj palici, okupljaju se da dodatno otežaju svojoj zemlji. Baš onako kako su uvek radili - naglašava Nikolićeva.

U danu kad se Vučić bori za KiM, oni potpisuju sporazum za njegovo rušenje - Mali o sramnom potezu opozicije

Prema njenim rečima, na najveću i jedinu prepreku do ponovnog rušenja Srbije udaraju svom snagom.

- Znaju oni da sve dok predsednik Vučić stoji kao snažan bedem i brana naše nezavisnosti, ekonomski jake Srbije, koja samostalno donosi svoje odluke, niko neće moći da je slomi! Nema tog stranca kome se oni mole da ih dovede na vlast, nema te laži koju na dnevnom nivou izmišljaju, koja će slomiti Srbiju, koju svom snagom štiti predsednik Vučić. I nema tog papira koji bivši režim, i danas i bilo koji drugi dan, potpisuje, a koji može izazvati amneziju kod građana. Čuće danas, i lopovi iz bivšeg režima, a i ceo svet, kako se bori za svoj narod i svoju zemlju. Čuće danas svi, reči državnika kome je svoj narod iznad svega i koji ponosno brani njegov slobodarski duh. A oni koji svoju borbu za fotelje nazivaju “dogovor za pobedu”, koliko odmah bi se posvađali oko nje, a od te “pobede” bi ostala, isključivo, propast za Srbiju - zaključuje Nikolićeva.

Opozicija besna! Đilasovac Borko Stefanović kuka na tajkunskim medijima: Vučiću, uvedi sankcije Rusiji!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milica

pre 7 meseci

Bivši režim se bavi podelom plena a Vučić se bavi odbranom Kosova i Metohije u Njujorku.

Nedica

pre 7 meseci

Srbija samo u predsednika Vucica vidi napredak!!

Una

pre 7 meseci

Opozicija uvek otezava i donosi nevolje svojoj zemlji.

Mia

pre 7 meseci

Ovi iz opozicije su definitivno bolesni mozgovi. Dok se predsednik bori za mir i stabilnost, oni smisljaju nove spletke! Jadno!

Ceca

pre 7 meseci

Bivšem režimu nije dovoljno to koliko su unazadili i uništili ovu državu, pa žele još? Sramota!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija