• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.10.2023

12:31

Orkestrirani napadi medija, plaćenih iz inostranstva, na porodicu Nedić

Printscreen/Vlada Republike Srbije

Politika

Orkestrirani napadi medija, plaćenih iz inostranstva, na porodicu Nedić

Podeli vest

Već nekoliko dana preko tabloidnih medija plaćenim ogromnim svotama novca iz inostranstva se vodi najprimitivnija kampanja protiv generalnog sekretara Vlade Srbije Novaka Nedića.

Trećerazredni novinari bez ikakvih dokaza mešetare poluinformacijama gde pokušavaju da Nedića predstave kao deo mafijaške grupe u kojoj je verovali ili ne i Goran Đoković, stric najvećeg sportiste svih vremena Novaka Đokovića. Kad je bal nek je maskenbal kažu strane agenture u Srbiji, a kad lažemo neka slažemo mnogo, uvreljivije će da deluje kada su i Đokovići deo mafijaške hobotnice.

Jedina istina o Novaku Nediću po čemu su on i njegova porodica prepoznatljivi u Srbiji je da su jedni od najvećih donatora crkvama i manastirima po Srbji gde se izdvaja pomoć manastiru Hilandar. Jedina istina je da Novak Nedić u tišini bez ikakve medijske pompe godinama unazad pomaže ugroženoj deci sa Kosova i Metohije koja žive po enklavama okružena neprijateljski raspoloženim albanskim narodom. Pomagao je Novak Nedić i siromašne porodice širom Srbije, pa i Srbe u Hrvatskoj ali to na plaćenim medijima direktno finansiranih iz inostranstva nikad nećemo moći da čujemo.

Kao što nećemo da čujemo i istinu o njegovom ocu koga su takođe upleli u ovu nevešto smišljenu medijsku hajku, a Vojislav Nedić je čuveni srpski advokat koji potiče može se reći iz ugledne srpske svešteničke porodice, višedecenijski borac za prava srpskog naroda, gde je zastupao mnoge stradalnike u borbi za svoja prava bez ikakve naknade i koji je uvek isticao otadžbinu na prvom mestu.

Dobar poznavalac prilika u Srbiji teolog i analitičar Miloš Stojković je za naš portal prokomentarisao medijsku hajku na Novaka Nedića:

“O gospodinu Novaku Nediću imam samo reči hvale. On nije ušao u politiku sa željom da bilo šta za sebe lično ostvari, u politiku je ušao kao bogat čovek čiji je otac gospodin Vojislav Nedić, koga lično poznajem veliki srpski patriota dobrotvor i više od 3 decenije ugledni advokat. Tako da Novak nije imao nikakvu potrebu da politiku koristi za lične interese već za interese Srbije i građana kojima je pimoć potrebna.
Pročitao sm ovih dana optužbe da su mu neki ljudi sumnjivog morala plaćali hotelske račune, što su veoma smešne i bedne optužbe jer porodica Nedić ima Bogu hvala svoj novac kojim sami mogu priuštiti mnogo toga. Pre bih rekao da su oni koji kreiraju laži o časnoj srpskoj porodici Nedić na platnom spisku onih koji Srbiji ne žele mišta dobro.” zaključio je Stojković.

Ovde je poruka jasna, napad na Nediće, Đokoviće i sve časne i poštene Srbe, kao priprema za napad i kriminalizaciju predsednika Aleksandra Vučića, koji ni jednog trenutka nije poklekao pod pritiskom mrzitelja Srbije i njihovih kvislinga u Srbiji kojima je jedina prihvatljiva ona Srbija, koja je na kolenima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija