• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2023

23:12

Nevena Đurić: Đilas je "lopovčina neviđenih razmera"!

sns

Politika

Nevena Đurić: Đilas je "lopovčina neviđenih razmera"!

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić ocenila je da je lider opozicije Dragan Đilas "lopovčina neviđenih razmera".

Saopštenje prenosimo u celost.

Vrhunac cinizma i krajnji stepen bezobrazluka je što se već godinama građanima Srbije smeje i ruga direktno u lice i pokazuje krajnji stepen neodgovornosti prema Srbiji i našem narodu!

Treba da ima uvek na umu neosporne činjenice: da se bogatio na muci našeg naroda; da se bogatio dok se naša država gasila pred našim očima; da se bogatio dok su nam on i njegovi saradnici decu ostavljali bez nade i budućnosti!

Pokojna Verica Barać, nekadašnja predsednica Saveta za borbu protiv korupcije, još odavno je raskrinkala tajkuna Dragana Đilasa! Do detalja je opisala njihov sistem otimanja i pljačkanja putem medija, i o tome kako su medije zarobili i preko najbližih saradnika predsednika države pretvorili ih u svoje propagandne biltene.

Sve po sistemu - pošto je sekunda na RTS - u, pa puta 10, i sve na kraju u njegove džepove!

Lopovčina neviđenih razmera!

Da sumiramo, pre svega zbog građana Srbije: ponosi se lopovčina što je naše građane besomučno pljačkala, što ni od čega nije prezala i ničega se nije stidela u opakom pohodu da svoje duge, lepljive prste smeste u državnu i gradske kase!

A građani Srbije su ponosni što su ovakve poslali u istoriju. Ponosni što više nikada ovakvim štetočina neće dati svoje poverenje!

Ponosi su građani Srbije što nisu dozvolili da pokleknu pred lažima i manipulacijama tajkuna i mufljuza!

A najviše su ponosno na to što danas svoje poverenje daju Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci - zbog veliih promena, kontinuiranog rada, ozbiljnih rezultata i istine - koja je samo jedna i uvek nađe svoj put!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija