• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2023

12:55

Stefan Mitrović otvorio bolovanje - Za štrajk i Novu S zdrav, za posao nikako!

Informer

Politika

Stefan Mitrović otvorio bolovanje - Za štrajk i Novu S zdrav, za posao nikako!

Podeli vest

Član sindikata Sloga, sa liste Srbija protiv nasilja čiji je predvodnik Dragan Đilas, Stefan Mitorivć, prvog dana povratka na posao, verovali ili ne, otvorio je bolovanje! Ovim se samo nastavilo smejanje u lice građanima Srbije, nakon političkog blokiranje rada pošte, vređanja svojih kolega i novinara, pa sve do pretnji šta će se desiti ako prorade filijale pošte.

Kako je izgledao današnji dan političara koji je zaposlen u Pošti Srbije, Stefana Mitrovića? U 7:05 časova je počelo njegovo gostovanje uživo na televiziji Nova S.? Gostovanje je trajalo do 7:20. S obzirom da se radi o televiziji iz Luksemburga, nameće se pitanje kako se Stefan Mitrović bolestan prešao toliko hiljada kilometara da pred početak radnog vremena otvori bolovanje Iako je tokom gostovanja, bez imalo sramote, Mitrović pričao sa voditeljkom kako iz studija direktno ide na posao, ispostavilo se da Stefan Mitrović ne govori baš istinu. On se iz studija jeste uputio ka pošti, svom radnom mestu, ali samo da bi otvorio bolovanje! Da, dobro ste pročitali.

S obrzirom na to da se predsednik sindikata Sloga, sa liste Srbija protiv nasilja Željko Veselinović, sinoć pohavlio kako je Stefan Mitrović unapređen u okviru tog sindikata, može se zaključti za šta se u stvari bori sindikat Sloga, kako oni vide rad i kako bi se po njihovom mišljenju trebalo da se ponašaju svi radnici u Srbiji. Dakle, za višednevno štrajkovanje, blokiranje rada poštanskog saobraćaja, boravak na ulici, gostovanja po televizijama Dragana Šolaka i tako dalje, Stefan Mitrović nije bolestan. Kada je juče najavljivao da se danas vraća na posao, takođe je bio potpuno zdrav. Jutros je na televiziji Nova S takođe izgledao kao zdrav čovek. Nagli preokret se dešava za samo nekoliko minuta, kada je trebalo „zasukati rukave“ i preuzeti svoje radne obaveze - Mitrović se razboleo i otvorio bolovanje. 

Ovim nam sindikat Sloga, tačnije lista Srbija protiv nasilja, poručuje kako doći do novca, tačnije kako zaraditi platu - bavite se politikom, a na vašem poslu, gde primate platu, pravite se da ste bolesni! Da li iko od građana Srbije stvarno misli da se na ovaj način može živeti od svog rada? Da li nam ovo Srbija protiv nasilja poručuje da treba da varamo svoje poslodavce, u ovom slučaju državu, služimo se raznim trikovima, koristimo rupe u zakonu kako bismo došli do plate bez da išta radimo? Procenite sami.

Jedina dobra stvar u čitavom ovom cirkusu koji pravi Stefan Mitrović u dogovoru sa opozicijom jeste što su konačno sve maske pale. Jasno je ko je organizovao protest poštara, jasno je da zaštitno lice Šolakovih televizija nije nikakv marljiv i predan radnik, već neko ko je spreman da se služi ovakvim stvarima kako bi se rugao u lice svim građanima. Ostaje da vidimo šta je naredni potez političkih protestanata i čime će se još poslužiti kako bi pljunili po svim građanima Srbije, s obizrom na to da im se u proteklom periodu očigledno lažno predstavljao. Dobra stvar je što sa ili bez Stefana Mitorivća, mnogi građani već jesu dobili svoje račune i pošiljke, a oni koji nisu će ih dobiti danas ili sutra. Još jedna u nizu propala politička akcija maltretiranja građana i dezavuisanja javnosti od strane opozicije i njenih perjanica, koji se predstavljaju kao obični ljudi, koji nikakve veze sa politikom nemaju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija